Obnoviť stránku

Gogen HBTM 41RR červené

4,0 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen HBTM 41RR červené

Bluetooth sluchátka Gogen HBTM 41RR
40mm měniče

40 mm meniče

Integrovaný FM tuner

Integrovaný FM tuner

Bezdrátový poslech

Bezdrôtové počúvanie

Skládací konstrukce

Skladacia konštrukcia

Bezdrátová sluchátka Gogen HBTM 41RR

Univerzálne riešenie pre náročných poslucháčov

GoGEN HBTM41 sú moderné bezdrôtové slúchadlá v konštrukcii s obrúčkou cez hlavu, ideálne na počúvanie hudby zo všetkých audio prehrávacích zariadení podporujúcich technológiu bluetooth alebo disponujúcich Jack 3,5 mm audio vstupom. Čistú reprodukciu hudby zaistia dynamické reproduktory 40 mm s frekvenčným rozsahom 20 až 20 000 Hz. Slúchadlá navyše disponujú vstavaným FM tunerom. Ovládanie rádia je integrované spoločne s ostatnými ovládacími prvkami do pravého náušníku. Vďaka integrovanému mikrofónu môžete slúchadlá použiť aj na prijímanie telefónnych hovorov.

Sloboda počúvania aj pohybu

Rýchle párovanie pomocou bezdrôtovej technológie zaistí spoľahlivú a čistú zvukovú reprodukciu z akéhokoľvek zariadenia vybaveného funkciou bluetooth. Užívajte si výhody wireless pripojenia pri každodenných aktivitách a pocitu voľnosti pri počúvaní hudby na vzdialenosť až 10 m. Zmeniť pieseň, hlasitosť, či prijať prichádzajúci hovor ide stlačením jedného tlačidla. Plynule môžete prechádzať z jednotlivých módov režimu, počúvania aj telefonovania bez toho, aby ste museli vytiahnuť mobilný telefón z vrecka. V závislosti na hlasitosti vydrží na jedno nabitie hrať až 6 hodín.

Poslech hudby na vzdálenost až 10 m
Skládací konstrukce

Skladacie a odolné

Vďaka skladacej konštrukcii môžete vziať slúchadlá kamkoľvek so sebou. V batožine zaberú minimum miesta. Ich dizajn s červeným prvkom v celofarebnom lesklom plaste pôsobí moderným, mladistvým dojmom. Odrábací kábel s dĺžkou 1,2 m s 3,5 mm jack konektorom je odolný proti prekrúteniu a pohodlný pri používaní. Široký čalúnený náhlavný diel s nastaviteľnou veľkosťou sa spoločne s extra mäkkými náušníkmi prispôsobí akémukoľvek tvaru hlavy a umožní komfortné dlhodobé používanie.

Odnímateľný, odolný audio kábel

Ak chcete pripojiť slúchadlá k notebooku alebo stolnému počítaču bez toho, aby ste využívali kapacitu vstavanej batérie na párovanie cez bluetooth, môžu slúchadlá fungovať aj ako bežné káblové slúchadlá. Stačí ich pripojiť audio káblom. Kábel je odnímateľný, odolný proti prekrúcaniu a lámaniu a je vybavený Jack konektorom 3,5 mm. V balení slúchadiel nájdete aj nabíjací USB kábel v komfortnom textilom opletenom vyhotovení.

Odnímatelný, odolný audio kabel

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Červená

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, Bluetooth
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Ďalšie vlastnosti Skladacia konštrukcia

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 105 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie

Batéria

Maximálna výdrž batérie 6 h

Hmotnosť

Hmotnosť 209 g
Kód:  WG9575k1
Produktové číslo:  GOGHBTM41RR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08