Obnoviť stránku

Gogen HBTM 31 S čierno-strieborná

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen HBTM 31 S čierno-strieborná

Gogen HBTM 31 S sú kvalitné a štýlové slúchadlá v čierno-striebornej farbe. Slúchadlá sú bezdrôtové, ale je možné ich pripojiť aj pomocou odolného kábla. Dosah bezdrôtového pripojenia je až 10 metrov. Výdrž batérie sa pohybuje okolo šiestich hodín. Kvalitný 40 mm menič a široký frekvenčný rozsah zaručujú, že si naplno vychutnáte svoju obľúbenú hudbu, či už počúvate akýkoľvek hudobný žáner. Vďaka skladnej konštrukcii si môžete slúchadlá bez problémov zabaliť na cesty. Pohodlné vystuženie, mäkké náušníky a nízka hmotnosť zaručujú pohodlné a ničím nerušené počúvanie. Súčasťou balenia je aj nabíjací USB kábel.

Kľúčové vlastnosti čierno-strieborných slúchadiel Gogen HBTM 31 S

  • Bezdrôtové pripojenie
  • Slúchadlá Gogen disponujú zabudovaným mikrofónom
  • Kvalitná a pohodlná konštrukcia
  • Široký frekvenčný rozsah slúchadiel
  • Zabudovaný FM tuner
  • Slúchadlá disponujú ovládaním hlasitosti

Nechajte svoje zariadenie vo vrecku

Nie je nič horšie, ako keď vám počas počúvania hudby niekto telefonuje, a vy musíte hľadať svoj mobilný telefón. Slúchadlá Gogen HBTM 31 S disponujú zabudovaným mikrofónom pre pohodlné prijímanie telefónnych hovorov pomocou stlačenia jedného tlačidla. Na konštrukcii slúchadiel sú zabudované tlačidlá na ovládanie hlasitosti a jednoduché prepínanie jednotlivých skladieb. Slúchadlá dokonca disponujú interným FM tunerom pre poslucháčov rádia a zabudovaným slotom na micro SD kartu (max. 16 GB).


Kód:  XXWG9575d1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18