Obnoviť stránku

Gogen HBTM 31 R čierno-červené

4,5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen HBTM 31 R čierno-červené

Doprajte si bezdrôtové počúvanie so slúchadlami Gogen HBTM 31

Gogen HBTM 31 sú kvalitné a štýlové slúchadlá  čierno-červenej farby. Slúchadlá sú vďaka technológii Bluetooth bezdrôtové, ale je možné ich pripojiť aj pomocou odolného kábla. Dosah bezdrôtového pripojenia je až 10 metrov. Kapacita batérie sa pohybuje okolo šiestich hodín, čo je pomerne dosť aj pre náročnejších fanúšikov hudby.


Bluetooth slúchadlá Gogen HBTM 31 R čierno-červené
 

Skladacia konštrukcia

Kvalitný 40 mm menič a široký frekvenčný rozsah zaručujú, že si naplno vychutnáte svoju obľúbenú hudbu, nech už počúvate akýkoľvek žáner. Vďaka skladnej konštrukcii si môžete slúchadlá bez problémov zabaliť na cesty. Na konštrukcii slúchadiel sú zabudované tlačidlá na ovládanie hlasitosti a jednoduché prepínanie jednotlivých skladieb


Maximálne pohodlie

Pohodlné vystuženie, mäkké náušníky a nízka hmotnosť zaručujú pohodlné a ničím nerušené počúvanie. Súčasťou balenia je aj nabíjací USB kábel. 

Bluetooth slúchadlá Gogen HBTM 31 R čierno-červené
 

Bluetooth slúchadlá Gogen HBTM 31 R
 

Vstavaný FM tuner

Nie je nič horšie, ako keď vám počas počúvania hudby niekto telefonuje a vy musíme hľadať svoj mobilný telefón. Slúchadlá disponujú zabudovaným mikrofónom na pohodlné prijímanie telefónnych hovorov pomocou stlačenia jedného tlačidla. Slúchadlá majú integrovaný FM tuner pre poslucháčov rádia a zabudovaný slot na microSD kartu.


Bluetooth slúchadlá Gogen HBTM 31
 

Kľúčové vlastnosti čierno-červených slúchadiel Gogen HBTM 31 R

  • Pohodlné bezdrôtové pripojenie s kapacitou až 6 hodín
  • Zabudovaný mikrofón
  • Kvalitná a pohodlná konštrukcia
  • Široký frekvenčný rozsah a kvalitný zvukový prejav
  • Zabudovaný FM tuner
 
Kód:  WG9575d2
Produktové číslo:  GOGHBTM31R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17