Obnoviť stránku

Gogen ECM 61W biela

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen ECM 61W biela

Spoločnosť Gogen, ako to firma s bohatými skúsenosti na trhu s elektronikou, prichádza s ďalším novým produktom. Užite si zručnosti výrobcu u dostupných modelov ECM 61B.Môžete sa tešiť na skvelý výkon, zvuk i vzhled. Slúchadlá do uší sú tvarované tak, aby presne zapadli do ľudského ucha. Môžete si tak užiť celé hodiny, nerušeného počúvania. Ich moderný dizajn a biele farebné prevedenie je veľmi elegantný a jednoducho vyzerá skvele za všetkých okolností. 

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné slúchadlá za rozumnú cenu
  • Konštrukcia zabraňuje úniku zvuku do pozadia
  • Odolný pogumovaný 1,2 m dlhý kábel
  • Široké možnosti pripojenia pomocou 3,5 mm Jack konektoru
  • Mikrofón na kábli zaisťuje bezproblémové použitie slúchadiel ako hands-free

Zostaňte v spojení

Výrobca myslel na váš rýchly životný štýl a dovybavili slúchadlá praktickým mikrofónom. Dôležité hovory, ktoré nepočkajú tak vybavíte jednoducho a rýchlo, bez potreby slúchadlá vybrať z uší. Príjem hovoru prebieha stlačením jediného tlačidla a je tak veľmi jednoduché. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že slúchadlá majú dostatočne dlhú dĺžku kábla 1,2 m, doplnenú o veľmi praktickú 3,5mm Jack koncovku. Slúchadlá teda nachádzajú využitie v celej rade elektronických zariadení. Ľahko je možné pripojiť k mobilnému telefónu, notebooku, hi-fi systému alebo dokonca MP3 prehrávači.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  WG9579k1
Produktové číslo:  GOGECM61W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14