Obnoviť stránku

Gogen ECM 61B čierne

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen ECM 61B čierne

 
Sluchátka Gogen ECM 61B
 
Rozsah 20 - 20 000 Hz

20 - 20 000 Hz

Citlivost 105 dB

Citlivosť 105 dB

Délka kabelu 1,2 m

Dĺžka kábla 1,2 m

Vestavěný mikrofon

vstavaný mikrofón

 Sluchátka Gogen ECM 61B

Užite si hudbu v plnom rozsahu!

Gogen ECM 61B zaujmú predovšetkým skvelým výkonom, zvukom i vzhľadom. Slúchadlá do uší sú tvarované tak, aby presne zapadli do ľudského ucha. Môžete si užívať celé hodiny nerušeného počúvania. Ich moderný dizajn a čierne farebné vyhotovenie je veľmi elegantné a jednoducho vyzerajú skvele za každých okolností.

Slúchadlá stvorené pre mobilný život

Slúchadlá sú vybavené praktickým mikrofónom, takže dôležité hovory vybavíte bez nutnosti snímania slúchadiel z uší. Všetko je veľmi pohodlné, pretože príjem hovoru prebieha stlačením jediného tlačidla. Používateľov určite poteší skutočnosť, že slúchadlá disponujú dostatočne dlhým káblom s dĺžkou 1,2 m, ktorý je zakončený veľmi praktickou 3,5 mm Jack koncovkou.

 Sluchátka Gogen ECM 61B
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WG9579k2
Produktové číslo:  GOGECM61B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01