Obnoviť stránku

Gogen ECM 01W biela

2,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen ECM 01W biela

Sluchátka Gogen ECM 01W
Rozsah 20 - 20 000 Hz

20 - 20 000 Hz

Citlivost 102 dB

Citlivosť 102 dB

Délka kabelu 1,2 m

Dĺžka kábla 1,2 m

Vestavěný mikrofon

Vstavaný mikrofón

Sluchátka Gogen ECM 01W

Užite si hudbu v plnom rozsahu!

Gogen ECM 01W zaujmú predovšetkým skvelým výkonom, zvukom i vzhľadom. Slúchadlá využívajú ušné nadstavce, ktoré sú tvarované tak, aby presne sedeli vnútri ľudského ucha. Môžete ich mať nasadené dlhé hodiny, budú sa vám pohodlne nosiť bez toho, aby akokoľvek tlačili. Izolujú hluk a poskytujú bohatú basovú odozvu. Ich samotný dizajn v klasickej čiernej farbe je veľmi elegantný, pohodlný a ku všetkému odolný.

Slúchadlá stvorená pre mobilný život

Slúchadlá sú vybavené praktickým mikrofónom, takže dôležité hovory vybavíte bez nutnosti sňatia slúchadiel z uší. Všetko je navyše veľmi pohodlné, pretože príjem hovoru prebieha stlačením jediného tlačidla. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že slúchadlá disponujú dostatočne dlhým káblom s dĺžkou 1,2 m, ktorý je zakončený veľmi praktickou 3,5 mm Jack koncovkou.

Sluchátka s mikrofonem

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  WG9579a1
Produktové číslo:  GOGECM01W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19