Obnoviť stránku

Gogen ECM 01B čierna

3,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen ECM 01B čierna

Sluchátka Gogen ECM 01B
Rozsah 20 - 20 000 Hz

20 - 20 000 Hz

Citlivost 102 dB

Citlivosť 102 dB

Délka kabelu 1,2 m

Dĺžka kábla 1,2 m

Vestavěný mikrofon

vstavaný mikrofón

Sluchátka Gogen ECM 01B

Užite si hudbu v plnom rozsahu!

Gogen ECM 01B zaujmú predovšetkým skvelým výkonom, zvukom i vzhľadom. Slúchadlá využívajú ušné nástavce, ktoré sú tvarované tak, aby presne sedeli vnútri ľudského ucha. Môžete ich mať nasadené dlhé hodiny a budú sa vám pohodlne nosiť bez toho, aby akokoľvek tlačili. Izolujú hluk a poskytujú bohatú basovú odozvu. Ich samotný dizajn v klasickej čiernej farbe je veľmi elegantný, pohodlný a ku všetkému odolný.

Slúchadlá stvorené pre mobilný život

Slúchadlá sú vybavené praktickým mikrofónom, takže dôležité hovory vybavíte bez nutnosti zloženia slúchadiel z uší. Všetko je navyše veľmi pohodlné, pretože príjem hovoru prebieha stlačením jediného tlačidla. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že slúchadlá disponujú dostatočne dlhým káblom s dĺžkou 1,2 m, ktorý je zakončený veľmi praktickou 3,5mm Jack koncovkou.

Sluchátka s mikrofonem

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WG9579a2
Produktové číslo:  GOGECM01B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03