Obnoviť stránku

Gogen BS 139B čierny

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Gogen BS 139B čierny

Bluetooth reproduktor Gogen BS 139B
Výkon 2× 4 W

Výkon 2 × 4 W

Výdrž až 3 hodiny

Výdrž až 3 hodiny

Stylový vzhled

štýlový vzhľad

Vestavěný mikrofon

vstavaný mikrofón

Kompaktní reproduktor s vysokým výkonem

Kompaktný reproduktor s vysokým výkonom

Bezdrôtový reproduktor je hudobný spoločník nielen na cesty. Oproti nižším modelom hlavne reprodukuje stereo zvuk a disponuje dostatočnou porciou výkonu na to, aby vo vašom okolí vytvoril pútavú zvukovú kulisu. Vďaka vydarenému vzhľadu ho môžete umiestniť do kancelárie, k stolnému počítaču, k notebooku, na pracovný stôl a samozrejme ho môžete vziať so sebou na cesty do každej batožiny.

Bezdrôtový prenos hudby pomocou Bluetooth

Hudbu si vychutnáte bez potreby akéhokoľvek kábla. Na prehrávanie zvuku využíva bluetooth, takže môžete byť od reproduktora aj niekoľko metrov. Pokojne môžete sedieť v kresle a púšťať si pesničky z telefónu. Práve v spolupráci s telefónom poslúži aj na telefonovanie hlasným odposluchom. Reproduktor sa dá pripojiť aj k zariadeniam bez bluetooth. Univerzálny 3,5 mm konektor privedie zvuk v podstate z akéhokoľvek stolného aj vreckového prehrávača.

Gogen BS 139B - bezdrátový přenos hudby
Přenosný reproduktor Gogen BS 139B

Vstavaná nabíjacia batéria

Vstavanú dobíjaciu batériu si doma dobijete a môžete vyraziť. Zásoba energie vám vydrží v závislosti od hlasitosti a audio obsahu minimálne 3 hod. Batériu nabijete ľahko z akéhokoľvek USB portu. Nabíjať samozrejme môžete nezávisle na počúvaní hudby, preto je reproduktor vždy pripravený vyraziť s vami za zábavou.

Kód:  WG975d3e
Produktové číslo:  GOGBS139B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03