Obnoviť stránku

GoClever TAB R104 10.1"

3,8 26 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

GoClever TAB R104 10.1"

Majte svoj digitálny svet stále so sebou, či už sa budete pohybovať kdekoľvek.Tablet ponúkne za veľmi zaujímavú cenu 10 "displej s rozlíšením 1024 x 600 bodov, na ktorom je sledovanie filmov, prezeranie fotiek, chatovanie s priateľmi alebo surfovanie po internete neopakovateľným zážitkom.Rýchly procesor a výkonná grafika vám umožní maximálne užívať si zábavu vo vizuálne perfektných hrách.
O prevádzku tabletu sa stará rýchly procesor Rockchip RK2928, ktorému sekunduje 1 GB operačnej pamäte.Môžete tak používať viac spustených aplikácií naraz a nemusíte sa nijako obmedzovať.Grafické jadro Mali-400 nájdeme v množstve drahších modelov a podporuje najmodernejšie grafické štandardy v hrách a plynulo akceleruje HD videa.Zabudovaný gravitačný senzor automaticky naklápa obraz podľa natočenia a využiť ho môžete aj na ovládanie hier.
Pre ukladanie máte k dispozícii vnútorná pamäť s kapacitou 8 GB, ktorá vás však nemusí nijako limitovať.Ľahko a jednoducho ju rozšírite pomocou Micro SDHC kariet a získate tak priestor pre mnoho filmov a hodiny hudby aj nespočet fotografií.Komunikáciu s priateľmi a rodinou obohatíte o váš tvár vďaka webkamere.Nebuďte obmedzení iba na displej tabletu a premietajte si fotografie a filmy na HD televízoroch, ku ktorým sa pripojíte cez mini HDMI port.Rôzne periférie, ako je klávesnica, myš alebo flashdisk si k tabletu pripojíte cez USB rozhranie s funkciou OTG (On the Go).
Staňte sa súčasťou komunity najobľúbenejšieho systému Google Android 4.1 Jelly Bean.Na portáli Google Play získate prístup k tisícom aplikácií a hier, ktorých počet neustále narastá a väčšina je dokonca úplne zadarmo.Základné plochu si vylepšíte pomocou značného počtu interaktívnych a praktických widgetov.Systém prešiel od prvých verzií mnohých vylepšeniami a optimalizáciami, takže práca s ním je veľmi rýchla a bezproblémová. 
Kód:  PP692e72
Produktové číslo:  GCR104

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04