Obnoviť stránku

GoClever DVR EXTREME SILVER

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GoClever DVR EXTREME SILVER

Vyrazte do akcie a zaznamenajte si ju do HD videa snímaného v širokom uhle. Urobí vám perfektné zábery vašich akčných zážitkov, ale zdokumentujete aj jazdu v automobile! Do auta samozrejme nechýba držiak a nabíjačka, aby kamera nebežala na batériu a vydržala stále v strehu. Spolu s dodávaným držiakom na helmu a širokou ponukou príslušenstva na dokúpenie je z nej univerzálna kamera, ktorá sa hodí prakticky na čokoľvek, čo vám len napadne!

Kompaktná a praktická


Široký uhol záberu (120 °) zabezpečí, že v zázname 720p bude vidieť všetko dôležité pred vami. Kamerou možno tiež vytvárať fotografie. Model má veľmi jednoduchú obsluhu a vďaka 2" displeju rýchlo nastavíte požadovanú funkciu. Aby s vami mohla byť pri každom dobrodružstve, má špeciálne puzdro. To chráni kameru pred poškodením a nečistotami, ale najmä odolá vode. Kamera s puzdrom je aj tak malá a ľahká, takže určite neovplyvní váš výkon.

Obsah balenia:
Kamera
Batérie
Autonabíjačka
USB kábel
Vodotesné puzdro
Držiak do auta

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia

Obsah balenia USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Držiak

Typ a funkcie

Typ Outdoor
Funkcie Odolný materiál, Vodoodolnosť, Akumulátorové napájanie

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 1,96 h
Kapacita batérie 650 mAh
Kód:  PP693d
Produktové číslo:  DVR EXTREME SILVER

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02