Obnoviť stránku

GM Lady ONE Golden edition

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GM Lady ONE Golden edition

Elektronický masážny prístroj Vigan Mammoth Lady ONE Gold Edition je patentovaný výrobok špeciálne navrhnutý na masáž tváre, krku, ramien a ďalších častí tela. Zlepšuje krvný obeh, uvoľňuje svalstvo a opuchy, spomaľuje starnutie buniek. Jeho pravidelné používanie vedie k redukcii až vymiznutiu vrások na krku a k regenerácii vašej pokožky, ktorej navracia jej pevnosť a sviežosť. Masáž podporuje funkciu lymfatického systému, ktorý sa spriechodní a odvedie z tela splodiny metabolizmu, škodliviny a rozštiepené tukové bunky z podkožia. Pokožku spevní, vyhladí a zredukuje celulitídu. Prístroj disponuje vysokofrekvenčnými vibráciami, ktoré podporujú aj absorpciu krému do pokožky a svetelnou terapiou v troch rôznych farbách. Je k pleti šetrný a vhodný na všetky jej typy. Špeciálna zlatá edícia, luxusná kombinácia zamatovej čiernej a pozlátených častí 24-karátovým zlatom.

Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja Vigan Mammoth Lady ONE Golden Edition

  • Elektronický masážny prístroj s vysokofrekvenčnými vibráciami a svetelnou terapiou v troch farbách
  • Vigan Mammoth Lady ONE Golden Edition vhodný na všetky typy pleti
  • Podporuje funkciu lymfatického systému, účinný v boji proti celulitíde
  • Omladzuje, vyhladzuje a spevňuje pokožku tváre, krku, ramien a ďalších častí tela
  • Lady ONE Golden Edition vybavený tromi masážnymi režimami
  • Redukuje vrásky na krku, zlepšuje vstrebávanie pleťového krému
  • Luxusná kombinácia zamatovej čiernej farby a častí pozlátených 24-karátovým zlatom

Tri masážne režimy

Vigan Mammoth Lady ONE Golden Edition disponuje troma rôznymi masážnymi módmi, ktoré sú špeciálne určené na rôzne ošetrenie pokožky. Navyše ku dvom režimom je pripojená magnetická tepelná terapia. Jeho používanie je jednoduché, bezpečné a úplne bezbolestné.

Nízka rýchlosť: frekvencia vibrácií 6 200/min, modré svetlo bez magnetickej tepelnej terapie. Modré svetlo je najchladnejšie a pomáha povzbudiť syntézu bielkovín a kolagénov, oživiť pokožku, napnúť voľnú kožu a stiahnuť póry. Je vhodné na mastnú a citlivú kožu.

Stredná rýchlosť: frekvencia vibrácií 9 500/min, zelené svetlo s magnetickou tepelnou terapiou 45 °C ± 5 °C. Zelené svetlo pomáha zlepšiť kyslíkovú výmenu buniek, povzbudiť mikrocirkuláciu povrchu pokožky a pomôcť so spľasknutím opuchov, zatiaľ čo pokožku upokojuje a stabilizuje.

Vysoká rýchlosť: frekvencia vibrácií 12 500/min, červené svetlo s magnetickou tepelnou terapiou 45 °C ± 5 °C. Červené svetlo zlepšuje vitalitu buniek, urýchľuje krvný obeh a povzbudzuje rast fibroblastov a kolagénu, pomáha s vyhladzovaním vrások, spevnením pokožky a zahladením jaziev.

Až tri hodiny prevádzky

Masážny prístroj je osadený batériou 650 mAh, ktorú za 2 hodiny nabijete pomocou USB kábla. Takto nabitá batéria vydrží až 3 hodiny nepretržitej prevádzky. Vďaka svetelnej signalizácii budete mať stav batérie pod kontrolou. Aby ste nestratili pojem o čase, po 1 minúte prevádzky sa ozve zvukový signál. Šikovná je funkcia pamäti nastaveného módu. Bez problémov môžete znovu začať tam, kde ste prestali. Masážna hlava je vybavená ochranným viečkom, ktoré ju chránia v čase nečinnosti pred poškodením. Určite sa bude hodiť pribalená čistiaca handrička z fleecového materiálu.

Rozmery:
91 × 48 × 110 mm

Hmotnosť:
67 g

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Masážna pištoľ

Použitie

Použitie na Krk, Chrbát, Paže, Tvár

Určenie

Určenie Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások

Typ masáže

Druh masáže Vibračná masáž
Počet programov 3

Napájanie

Napájanie Akumulátor, Cez USB kábel

Funkcie

Funkcie Infračervené svetlo, Umývateľný povrch, Vibrácie

Určenie

Určenie Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások

Určenie

Určenie Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások
Kód:  GMMAP826
Produktové číslo:  769-614

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17