Obnoviť stránku

GLADE Aromatherapy Cool Mist er Diffuser Pure Happiness 1 + 17,4 ml

3,9 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GLADE Aromatherapy Cool Mist er Diffuser Pure Happiness 1 + 17,4 ml

Aromaterapia využíva esenciálne oleje, aby posilňovala rovnováhu a harmóniu ľudského organizmu po fyzickej a psychickej stránke. Vône v nás vyvolávajú príjemné pocity a ak sa cítime príjemne, má to obrovský terapeutický vplyv na naše telo. Glade® Aromatherapy prináša uvoľnenie, radosť a pohodu. Predstavuje príjemnú terapiu, pri ktorej sa spája pôžitok s vôňou so stimulujúcim účinkom svetla. Prémiové spojenie dvoch esenciálnych olejov z overených zdrojov, čisté zloženie bez parabénov, ftalátov, umelého pižma, pridaných farbív a recyklovateľné obaly z už recyklovaných materiálov robia rad Glade® Aromatherapy výnimočným.



Hlavné prednosti aróma difuzéra Glade® Aromatherapy Cool Mist Diffuser Pure Happiness + 1 esenciálny olej

Elektrický difuzér Glade® Aromatherapy Cool Mist vypúšťa studenú hmlu a vďaka nej sa do vzduchu rozptyľujú esenciálne oleje. Náplne sú pripravené na okamžité použitie, obsahujú optimálnu koncentráciu esenciálnych olejov pre navodenie tej správnej nálady. Moment of Zen a Calm Mind pre upokojenie, Pure Happiness na povzbudenie. Jemné svetlo dotvára atmosféru a umocňuje pôžitok z vône. Pri použití difuzéra Glade® Aromatherapy nie je potrebná voda.


  • 3 stupne intenzity uvoľňovania hmly
  • Možnosť nastavenia 3 farebných odtieňov svetla
  • Sleep Mode sa aktivuje po 8 hodinách prevádzky
  • Náplň vydrží až 60 dní
  • Jednoduché vkladanie náplne — „one-click mechanizmus“ umožňuje rýchlu výmenu kedykoľvek sa chcete naladiť na inú náladu

Náplň Pure Happiness (Orange & Neroli) v sebe skrýva nádhernú citrusovú vôňu

Pozitívne myslenie v sebe skrýva veľkú silu a moc. Zlepšuje pohľad na život a podporuje sebavedomie. Pure Happiness otvorí vašu myseľ všetkému dobrému okolo vás a vy načerpáte pozitívnu energiu. Pomarančový olej zlepšuje náladu, posilňuje pocit šťastia a prehrieva dušu. Neroli (kvet z horkého pomaranča) zmierňuje stres, povzbudzuje dobrú náladu a dodáva novú energiu. Pomarančový esenciálny olej pochádza z juhovýchodnej Brazílie zo zberu v období august – september. Neroli zo severnej Afriky.

Aróma difuzér Glade® Aromatherapy Cool Mist Diffuser s 3 farebnými odtieňmi

Aróma difuzér Glade® Aromatherapy Cool Mist Diffuser vám umožní nastaviť si 3 farebné odtiene, ktoré vám navodia príjemnú atmosféru.

Difúzer Glade® ponúka 3 stupne intenzity uvoľňovania hmly

Aróma difuzér Glade® Aromatherapy Cool Mist Diffuser vypúšťa jemnú hmlu, ktorá prevonia celý váš domov. Nastaviť si môžete 3 stupne intenzity uvoľňovania hmly presne podľa vašich potrieb. Súčasťou difuzéra Glade® je Sleep Mode, ktorý sa aktivuje po 8 hodinách prevádzky. Náplň Pure Happiness vydrží až 60 dní.



Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie LED podsvietenie, Nastavenie intenzity
Počet farieb 3
Farba Biela
Kód:  OSV1411
Produktové číslo:  5000204220070

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16