Obnoviť stránku

Gitzo GT3542LS Systematic

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gitzo GT3542LS Systematic

Spoločnosť Gitzo pôsobí na trhu takmer 100 rokov a má viac ako 60-ročnú tradíciu vo výrobe statívov, statívových hláv a podperných systémov. Teraz je Gitzo celosvetovou jednotkou vo svojom odbore a produkuje veľmi kvalitné a precízne spracované statívy. Jedným z nich je aj Gitzo GT3542LS z najvyššieho modelového radu Systematic. Využitie nájde predovšetkým medzi profesionálnymi fotografmi, ktorí využívajú dlhé teleobjektívy a ťažkú fototechniku. Je vhodný pre objektívy s ohniskovou vzdialenosťou 400 mm, dodávaný je bez statívovej hlavy.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny statív od jednotky na trhu
  • Produkt z vrcholového modelového radu Systematic
  • Vhodný najmä na ťažšie vybavenie
  • Ideálny pre objektívy s ohniskom 400 mm
  • Pevná uhlíková konštrukcia
  • Funkcia Gravity Lock

Jedinečná uhlíková konštrukcia

Rúrky z uhlíkových vlákien vyrobené pomocou technológie Carbon 6X sú najvyspelejšie na trhu. Táto technológia zaisťuje vysokú pevnosť konštrukcie, odolnosť voči ohnutiu a prvotriedne pohlcuje vibrácie. Na jednu rúrku s priemerom 28 milimetrov je použitých až 1,5 milióna uhlíkových vlákien s veľkosťou 7 mikrometrov.

Robustný, napriek tomu kompaktný

Hoci pri plnom rozložení dosahuje Gitzo GT3542LS výšku očí, má pomerne kompaktné rozmery. Nohy sú vybavené ergonomickými zarážkami na nastavenie polohy s gumovými zakončeniami. Súčasťou je aj zakončenie s bodcami do snehu. Jeho maximálna nosnosť je 25 kg, unesie tak aj najväčší fotoaparát. Namiesto stredovej tyče disponuje tento statív stredovým diskom, ten je však možné za tyč zameniť.

Zámky G-Lock

Statív je vybavený unikátnymi zámkami G-Lock. Tento mechanizmus bol kompletne prepracovaný a teraz dosahuje až o 20 % vyššiu tuhosť, navyše urýchľuje manipuláciu. Funkcia Gravity Lock pracuje s hmotnosťou, ktorá vertikálne pôsobí na nohy statívu. Čím väčšie je zaťaženie, tým pevnejšie je uzamknutie.

Ďalšie údaje:

Modelový rad: Systematic
Materiál: Carbon 6X
Priemer sekcií nôh (mm): 32, 28, 24, 20
Počet sekcií nôh: 4
Minimálna výška (cm): 9,4
Výška bez stredovej tyče (cm): 146,5
Úroveň výšky statívu (m): 1,5

 

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Maximálna výška 146,5 cm
Transportná výška 57,5 cm
Maximálne zaťaženie 25 kg
Hmotnosť 1,96 kg

Materiál

Materiál Karbón
Kód:  GTZ1101a1
Produktové číslo:  GT3542LS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09