Obnoviť stránku

Gitzo GT2542LS Systematic

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gitzo GT2542LS Systematic

Kvalitný statív je nutnou výbavou každého profesionálneho a mnohokrát aj amatérskeho fotografa. Statív Gitzo GT2542LS uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov, ktorí potrebujú cestovať naľahko, a pritom mať špičkový statív stále pri sebe. Nohy statívu sú vyrobené z uhlíkových vlákien 6X Carbon fibre, ktoré maximalizujú tuhosť pri minimálnej hmotnosti. Ideálne využitie je pre fotoaparáty s objektívmi s ohniskovou vzdialenosťou 200 mm, maximálne 300 mm. Súčasťou statívu sú tiež ergonomické zarážky, gumové zakončenie, G-lock, bodce s gumovými krytmi a zakončenie do snehu. Vďaka jedinečnému systému ALR rozložíte statív za menej ako 15 sekúnd. Statív je dodávaný bez statívovej hlavy.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový 4-sekčný uhlíkový statív
  • Eye-level - dosahuje úroveň očí
  • Bez statívovej hlavy
  • Kompaktný, ľahký s vysokou nosnosťou
  • Optimálne pre objektívy 200 mm
  • Nohy vyrobené z uhlíkových vlákien 6X Carbon fibre
  • Horný odliatok umožňuje pripnutie mnohých komponentov
  • Gravitačný systém zámkov nôh
  • Systém proti pretáčaniu nôh zrýchľuje rozloženie
  • Gumové zakončenie, bodce s gumovými krytmi a zakončenie do snehu
  • Praktický háčik na záťaž
  • Maximálne zaťaženie 25 kg

Jedinečná uhlíková konštrukcia

Rúrky z uhlíkových vlákien vyrobené pomocou technológie Carbon 6X sú najvyspelejšie na trhu. Táto technológia zabezpečí vysokú pevnosť konštrukcie, odolnosť voči ohnutiu a prvotriedne pohlcuje vibrácie. Na jednu rúrku s priemerom 28 milimetrov je použitých až 1,5 milióna uhlíkových vlákien s veľkosťou 7 mikrometrov.

G-lock a ALR

Statív je vybavený unikátnymi zámkami G-Lock. Tento mechanizmus bol kompletne prepracovaný a teraz dosahuje až o 20 % vyššiu tuhosť, navyše urýchľuje manipuláciu. Funkcia Gravity Lock pracuje s hmotnosťou, ktorá vertikálne pôsobí na nohy statívu. Čím väčšie je zaťaženie, tým pevnejšie je uzamknutie.

Anti-Leg-rotation je užitočný systém proti pretáčaniu nôh, uľahčujúci skladanie a rozkladanie statívu. Pracuje na princípe aretačných objímok, vďaka ktorým rozložíte aj 5-sekčný statív za menej ako 15 sekúnd.

Top casting locking lever

Horný odliatok statívov Systematic umožňuje doplniť každý statív rýchloupínacou alebo ozubenou stredovou tyčou, plochým diskom, adaptérom na videohlavy s polkužeľovou základňou, nivelačnou jednotkou alebo ďalším príslušenstvom. Na otvorenie a zatvorenie horného odliatku statívu z dôvodu výmeny komponentov slúži páčková skrutka s račňou.

Maximálna výška:
150 cm

Minimálna výška:
9,5 cm

Maximálne zaťaženie:
25 kg

Hmotnosť:
1,78 kg

Dĺžka v zloženom stave:
60 cm

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Maximálna výška 150 cm
Transportná výška 60 cm
Maximálne zaťaženie 25 kg
Hmotnosť 1,78 kg

Materiál

Materiál Karbón
Kód:  GTZ1103a1
Produktové číslo:  GT2542LS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03