Obnoviť stránku

Gitzo GT0532 Mountaineer

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gitzo GT0532 Mountaineer

Kvalitný statív je nutnou výbavou každého profesionálneho a častokrát aj amatérskeho fotografa. Statív Gitzo GT0532 Mountaineer uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov. Ide o kompaktný statív s najnižšou hmotnosťou z celej série. Nohy statívu sú vyrobené z uhlíkových rúrok Carbon Exact, čo je technológia, ktorá podstatne zvyšuje pevnosť statívu. Systém Ground Set Level s ovládacím krúžkom umožňuje fotenie bez stredovej tyče veľmi nízko nad terénom. Rýchloupínacia reverzibilná stredová tyč je súčasťou statívu. Nohy sú polohovateľné v troch uhloch a nechýbajú ani špeciálne zámky G-lock Ultra.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový 3-sekčný uhlíkový statív
  • S rýchloupínacou stredovou tyčou
  • Kompaktný, ľahký a pevný
  • Nohy vyrobené z uhlíkových rúrok Carbon Exact
  • Polohovanie nôh v troch uhloch
  • Gravitačný systém zámkov nôh
  • Systém proti pretáčaniu nôh zrýchľuje rozloženie
  • Ground level set so zámkom na fotenie nízko nad terénom
  • Praktický háčik na závažie
  • Maximálna záťaž 8 kg

Jedinečná uhlíková konštrukcia

Revolučná technológia konštrukcie rúrok z uhlíkových vlákien prináša väčšiu pevnosť nôh statívu. Rúrky Carbon Exact sú oproti predchádzajúcim metódam unikátne tým, že sa optimalizuje zloženie vlákien podľa priemeru rúrky. V praxi to znamená, že v prípade rúrok s nižším priemerom je použité HM vlákno s priemerom iba 5 mikrometrov. Do rovnakého objemu je potom možné navinúť o 40 % viac vlákien v krížených vrstvách, čo zvyšuje pevnosť rúrky.

G-lock Ultra a ALR

Statív je vybavený unikátnymi zámkami G-Lock Ultra, ktoré prinášajú dokonalú ergonómiu a pevnosť. Navyše urýchľujú manipuláciu a zabraňujú prenikaniu drobných nečistôt do mechanizmu. Funkcia Gravity Lock pracuje s hmotnosťou, ktorá vertikálne pôsobí na nohy statívu. Čím je väčšia záťaž, tým pevnejšie je uzamknutie.

Anti-Leg-rotation je užitočný systém proti pretáčaniu nôh, uľahčujúci skladanie a rozkladanie statívu. Pracuje na princípe aretačných objímok, vďaka ktorým rozložíte aj 5-sekčný statív za menej ako 15 sekúnd.

Ground Level Set so zámkom

Ground Level Set stojí na konci vývoja systému, ktorý by umožnil manipuláciu so stredovou tyčou a fotenie nízko nad terénom bez nutnosti skladania fotoaparátu. Výsledkom je jednoduchý aretačný disk umiestnený pod horným diskom, ktorý uvoľňuje stredovú tyč, zatiaľ čo horný disk s nasadenou hlavou a fotoaparátom zostáva pevne na mieste. Pre používateľov je prínos úplne jednoznačný – urýchlenie, zjednodušenie a zefektívnenie práce.

Maximálna výška:
132 cm

Minimálna výška:
15 cm

Maximálna záťaž:
8 kg

Hmotnosť:
1,07 kg

Dĺžka v zloženom stave:
53 cm

 

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Maximálna výška 132 cm
Transportná výška 53 cm
Maximálne zaťaženie 8 kg
Hmotnosť 1,07 kg

Materiál

Materiál Karbón
Kód:  GTZ1054a1
Produktové číslo:  GT0532

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04