Obnoviť stránku

Gitzo GS5370XLC

Gitzo GS5370XLC

Kvalitná rýchloupínacia doštička od spoločnosti Gitzo vám umožní jednoduché a predovšetkým rýchle uchytenie kamery na statív aj jej opätovné zloženie. Extra dlhá, masívna hliníková doštička je opatrená protiotočným čapom, gumenými protišmykovými páskami a jej súčasťou sú aj dve skrutky od každého z najčastejšie používaných závitov veľkosti 1/4" a 3/8". Skrutky Gitzo sú vyrábané z vysoko kvalitnej ocele a zaručujú tak vysoký bezpečnostný štandard. Na ich utiahnutie vám postačí jediná minca, takže nie je potreba nosiť ťažké náradie.

Kľúčové vlastnosti

  • Doskový typ „C“
  • Kvalitné materiály zaistia dokonalú stabilitu
  • Možno využiť ako so závitom 1/4", tak 3/8"
  • Extra dĺžka celých 200 mm sa predovšetkým hodí pre dlhé a ťažké objektívy
  • Kompatibilný so všetkými súčasnými typmi hláv a rýchloupínacími adaptérmi G2285MB a GS3760C, s výnimkou hláv Gitzo off centier

Špeciálne zameranie

Táto doštička je špeciálne vyrobená pre fotenie voľne žijúcich zvierat, športu a akčné fotografie s veľmi dlhými ohniskami ťažkých objektívov. To umožňuje jemne vyvážiť vašu profi výbavu a podporiť tak presnejší záznam. Tým sa Gitzo GS5370XLC stáva ideálnym doplnkom k hlave GH5380SQR alebo GH3780QR a iným zariadeniam Gitzo kompatibilným s „C“ doskovým profilom.

Kód:  GTZ9017a1
Produktové číslo:  GS5370XLC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17