Obnoviť stránku

Gitzo GK2545T-82QD Traveler

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gitzo GK2545T-82QD Traveler

Spoločnosť Gitzo pôsobí na trhu takmer 100 rokov a má viac ako 60-ročnú tradíciu vo výrobe statívov, statívových hláv a podperných systémov. Teraz je Gitzo celosvetovou jednotkou vo svojom odbore a produkuje veľmi kvalitné a precízne spracované statívy.

Súprava Gitzo GK2545T-82QD Traveler je určená pre profesionálnych fotografov, ktorí cestujú po celom svete. Skladá sa z uhlíkového statívu Gitzo GT2545T Traveler a stredovej guľovej hlavy Traveler typu GH1382QD.

Séria Traveler sa vyznačuje minimálnou hmotnosťou, mimoriadnou kompaktnosťou a dokonalým vyhotovením. Statív je vhodný pre objektívy s ohniskovou vzdialenosťou 200 mm, maximálne 300 mm.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna súprava od jednotky na trhu
  • Obsahuje statív a hlavu
  • Vhodná najmä pre cestovateľov
  • Pevná uhlíková konštrukcia statívu
  • Polohovateľné nohy v dvoch uhloch
  • Nízka hmotnosť

Univerzálna hlava

Rýchloupínacia stredová guľová hlava strednej veľkosti je osadená doštičkou typu D. Vybavená je nezávislým ovládaním panoramatického pohybu a guľového kĺbu s možnosťou regulácie frikcie. Hybridný nadstavec umožňuje prichytenie väčšiny doštičiek typu Arca-Swiss aj doštičiek ostatných výrobcov.

Jedinečná uhlíková konštrukcia

Rúrky z uhlíkových vlákien vyrobené pomocou technológie Carbon Exact sú najvyspelejšie na trhu. Táto technológia poskytne vysokú pevnosť konštrukcie, odolnosť voči ohnutiu a prvotriedne pohlcuje vibrácie. Na jednu rúrku s priemerom 28 milimetrov je použitých až 1,5 milióna uhlíkových vlákien s veľkosťou 7 mikrometrov.

Maximálne kompaktný

Gitzo GT2545T Traveler využíva systém skladania otočením nôh o 180°. Výsledkom je uloženie stredovej tyče a hlavy medzi zložené nohy, čím sa podstatne skracuje jeho dĺžka v zloženom stave. Vďaka tomuto systému vznikne dokonale kompaktný a ľahko prenosný statív. Nohy sú vybavené gumovými zakončeniami, môžete ich nahradiť bodcami, napríklad do snehu alebo sypkého terénu. Krátka stredová tyč je vhodná na prácu nízko nad terénom a nechýba ani ramenný popruh.

Zámky G-Lock

Statív je vybavený unikátnymi zámkami G-Lock. Tento mechanizmus bol kompletne prepracovaný a teraz dosahuje až o 20 % vyššiu tuhosť, navyše urýchľuje manipuláciu. Funkcia Gravity Lock pracuje s hmotnosťou, ktorá vertikálne pôsobí na nohy statívu. Čím väčšie je zaťaženie, tým pevnejšie je uzamknutie.

Ďalšie údaje:

Modelový rad: Traveler
Materiál: Carbon EXACT
Priemer sekcií nôh (mm): 29; 25,3; 21,7; 18,2
Počet sekcií nôh: 4
Typ stredovej tyče: Rýchloupínacia
Minimálna výška (cm): 33
Výška bez stredovej tyče (cm): 142
Úroveň výšky statívu (m): 1,5
Hlava: GH1382QD
Rýchloupínací systém: QD
Typ rýchloupínacej doštičky: GS5370SD

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Maximálna výška 165,5 cm
Transportná výška 44,5 cm
Maximálne zaťaženie 12 kg
Hmotnosť 1,84 kg
Statívový závit 1/4"

Materiál

Materiál Karbón

Statívová hlava

Druh statívovej hlavy Guľová
Kód:  GTZ2003a1
Produktové číslo:  GK2545T-82QD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13