Obnoviť stránku

Gitzo GH5381SQD

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gitzo GH5381SQD

Pri profesionálnom fotografovaní sa iste chcete spoľahnúť na kvalitné a funkčné vybavenie. Stredová guľová hlava značky Gitzo vám pomôže zachytiť dôležité okamihy a poteší vás svojím jednoduchým ovládaním. Vyniká veľmi dobrou nastaviteľnosťou a je mimoriadne stabilná a presná. Hlava je vybavená vodováhou, ktorá uľahčuje vyváženie vo vodorovnej polohe.

Kľúčové vlastnosti

  • Guľová statívová hlava 5. série
  • Nasadzovanie do horného odliatku statívov Systematic
  • Hydraulický zámok k extrémne pevnej aretácii
  • Rýchloupínací systém Arca-Swiss
  • Guľový čap v stredovej osi hlavy
  • Možnosť prednastavenia frikcie
  • Vodováha na vyváženie

Praktické ovládanie

Guľové hlavy vám umožnia pohybovať fotoaparátom vertikálne, horizontálne a navyše ho tiež vyklápať. U vertikálneho smeru sa obraz pohybuje zhora nadol alebo naopak, u horizontálneho do strán a pre vyváženie v určitej vodorovnej polohe je hlava vybavená vodováhou. Oproti 3D hlavám je rozdiel v aretačných skrutkách – guľové hlavy majú iba jeden. Po jeho povolení môžete fotoaparátom pohybovať do ľubovoľného smeru. Pre lepšiu bezpečnosť nemožno stredové príslušenstvo sňať pred stlačením aretačného tlačidla.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hliník

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti vodováha, Rýchloupínacia doštička

Vlastnosti

Druh statívovej hlavy Guľová
Nosnosť 30 kg
Výška 10,5 cm
Hmotnosť 870 g
Kód:  GTZ7014a1
Produktové číslo:  GH5381SQD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14