Obnoviť stránku

GIOTTOS MH1300-550 3D

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIOTTOS MH1300-550 3D

' Profesionálny 3D guľová hlava, kompatibilný so všetkými druhmi statívu.Guľová hlava je dodávaná vrátane rýchloupínacie doštičky.Vrátane redukcia malý/veľký závit.3D hlava sa môže pochváliť maximálnym zaťažením 20,00 kg.
Nastavenie vertikálneho a horizontálneho smeru hlavy statívu možno vykonať uvoľnením zabezpečené plochy hlavy s následným nastavením polohy hlavy a jej opätovným zabezpečením.Montáž a demontáž zariadení na hlavu statívu vykonáte uvoľnením páčky rýchloupínacieho systému a vybratím rýchloupínacie doštičky.Následne upevníte rýchloupínacie platničku na zariadenia a vložíte do hlavy statívu a opäť zaistíte páčkou.
Kulová hlava umožňuje s fotoaparátom pohyb rovnakými smermi, ako hlavy 3D (trojcestné), tjhorizontálne, vertikálne a vyklápanie, s rozdielom jediného aretačního skrutky u guľových hláv.
Pri horizontálnom smere sa pohybuje obraz v hľadáčiku zľava doprava a naopak, vo vertikálnom smere sa pohybuje obraz v hľadáčiku zhora nadol alebo naopak au vyklápanie dochádza k zmene orientácie.
Technické parametre a špecifikácie:
Priemer patice:
60 mm
Maximálne zaťaženie:
20 kg
Farba:

Kód:  OT743g
Produktové číslo:  MH1300-550

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02