Obnoviť stránku

GIORGIO ARMANI Si EdP Set 165 ml

Garancia najlepšej ceny
109,79 €

GIORGIO ARMANI Si EdP Set 165 ml

Darčeková sada parfémov GIORGIO ARMANI SÍ EdP Set 150 ml
Girogio Armani

Taliansky štýl a charizmu nájdete v dámskej parfumovanej vode GIORGIO ARMANI Sí EdP. Kombinuje v sebe vôňu kvetov čiernych ríbezlí a frézie. GIORGIO ARMANI Sí EdP hovorí áno slobode, snom, láske aj samotnému životu.

Základné informácie
Typ vône: Ovocná, kvetinová, chypre
Určenie: Dámska
Vonné zložky: Cyprus, Pačuli, Ruža, Ríbezle, Vanilka

Zloženie parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Sí EdP

hlava

HLAVA

listy čiernych ríbezlí
srdce

SRDCE

frézia, ruža
telo

TELO

ambroxan, drevité tóny, pačuli, vanilka

Povedzte áno s GIORGIO ARMANI Sí EdP

Povedzte Sí tejto dámskej parfumovanej vode od Giorgio Armani, ktorá predstavuje dokonalého zástupcu talianskeho šarmu. V Giorgio Armani Sí sa stretáva chypre, ktorá je špecifická svojimi drevitými tónmi dubového machu, s čiernymi ríbezľami a fréziou. Všetko dopĺňajú tóny ruže, ambroxanu, vanilky aj pačuli. Žite svoj život naplno a buďte večer v spoločnosti aj cez deň oslňujúcou kráskou s Giorgio Armani Sí.

GIORGIO ARMANI Si EdP Set 165 ml

Kľúčové vlastnosti parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Sí EdP

  • Parfumovaná voda GIORGIO ARMANI Sí EdP je ideálna pre ženy
  • Vôňa je výrazná, ale napriek tomu jemná a nežná
  • Vyznačuje sa ovocnou, kvetinovou a chypre vôňou
  • GIORGIO ARMANI Sí EdP je vhodná na každú príležitosť
  • Obľúbili si ju moderné elegantné ženy
  • Balenie obsahuje: EdP 100 ml, telové mlieko 50 ml, EdP 15 ml

Nežná a jemná na každý deň

Dámska parfumovaná voda GIORGIO ARMANI Sí EdP je charakteristická svojou ovocno-kvetinovou vôňou. Vynikne najmä na elegantných ženách. Je výrazná, napriek tomu jemná a nežná ako všetky ženy. GIORGIO ARMANI Si EdP užijete pri každej príležitosti. Či už na každodenné nosenie alebo príležitostné večierky.

Ovocná vôňa s nádychom kvetín

Dámska parfumovaná voda GIORGIO ARMANI Si EdP si vás okamžite omotá tónmi čiernych ríbezlí. Srdcom preplávate na ružiach a fréziách. V základe vône GIORGIO ARMANI Sí EdP sú zastúpené drevité arómy ambroxanu, pačuli a hrejivej vanilky. Prebuďte svoje zmysly so sofistikovanou vôňou GIORGIO ARMANI a nebojte sa žiť svoj život naplno.

Giorgio Armani

Ak máte radi taliansky štýl a luxusné overené značky, GIORGIO ARMANI bude pre vás to pravé. Značka GIORGIO ARMANI si svoje prvotriedne hodnotenie získala luxusnou kozmetikou, ikonickými parfumami, módou aj módnymi doplnkami, skvostnými šperkami a hodinkami. Svoj príbeh značka GIORGIO ARMANI píše už od roku 1975, keď bola založená módnym návrhárom rovnakého mena. GIORGIO ARMANI patrí k najúspešnejším talianskym módnym návrhárom všetkých čias. Jeho kolekcie sa pýšia nadčasovosťou a vkusom. Každá žne vždy celosvetový úspech. Fascinujúca móda si žiada doplniť o neodolateľné vône a parfumovanú kozmetiku, ktorá je určená mužom aj ženám. Získajte štýl, jedinečnosť i sebavedomie s výrobkami GIORGIO ARMANI.

Zloženie

ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, Cinnamyl ALCOHOL, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, KUMARÍN, CI 14700/RED 4, CI 19140 / YELLOW 5, CI 15510/ORANGE 4.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Chypre
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 165 ml
Kód:  KPFG1077
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614274109832
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04