Obnoviť stránku

GILLETTE Comfort Cooling Balm 2 × 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GILLETTE Comfort Cooling Balm 2 × 100 ml

Balzam po holení Gillette Pro 2 v 1 ochladzuje a upokojuje podráždenú pleť po holení. Poskytuje pleti okamžitú hydratáciu a výživu, spevňuje ju a chráni pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Balzam sa maximálne stará o pleť. Ľahká a nemastná textúra sa ľahko nanáša a rýchlo sa vstrebáva. Zanecháva pleť hladkú, jasnú a dokonale sviežu. V balzame obsiahnuté zvlhčovače a upokojujúce látky sú ihneď po aplikácii absorbované do kože a okrem regenerácie zabezpečujú aj dlhotrvajúcu, osviežujúcu vôňu. Balzam po holení svojimi jedinečnými vlastnosťami zabezpečuje komplexnú starostlivosť o vašu pleť. Je koniec pálenia, svrbenia a napnutia pleti po holení, vaša pleť bude po použití balzamu ako v bavlnke. Balzam Gillette Pro 2 v 1 je vhodný na každodenné použitie. Doprajte svojej pleti skvelý pocit uvoľnenia a sviežosti!

Kľúčové vlastnosti balzamu po holení GILLETTE Comfort Cooling Balm (2 × 100 ml)

  • Upokojuje podráždenú pleť
  • Poskytuje pleti okamžitú hydratáciu a výživu
  • Spevňuje a chráni pleť pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi
  • Podporuje prirodzenú regeneráciu pleti
  • Ľahká a nemastná textúra sa ľahko nanáša a rýchlo sa vstrebáva
  • Zanecháva pleť hladkú, jasnú a dokonale sviežu
  • Balzam zabezpečuje komplexnú starostlivosť o pleť

Typ pleti:
Na normálnu pleť.

Použitie:
Po holení naneste rovnomerne na tvár a krk.

Zloženie:
Aqua, Alcohol denat., Glycerín, Cetearyl isononanoate, Propylene glycol, Niacinamide, Dimethicone, Panthenol, Izopropyl alcohol, Parfum, Menthyl lactate, PEG-40 hydrogenated castor oil, Tocopheryl acetate, Carbomer, Dimethiconol, DMDM hydantion, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Menthol, Sodium hydroxide, Disodium EDTA, Benzyl salicylate, Linalool, Butylene glycol, Iodopropynyl butylcarbamate, Butylphenyl methylpropional, Aloe barbadensis leaf juice, Coumarin, Benzyl benzoate, Eugenol, Limonene.

Obsah balenia:
2× 100 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálny

Typ

Typ Balzam po holení
Kód:  BUNHOL030

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18