Obnoviť stránku

GILLETTE Labs Heated Razor Sada

GILLETTE Labs Heated Razor Sada

Kozmetická sada GilletteLabs obsahuje unikátny holiaci strojček Heated Razor s hrejivým účinkom, ktorý z každodenného holenia urobí veľmi príjemný zážitok. Jednoduchým stlačením tlačidla môžete jednoducho voliť medzi dvoma stupňami teploty pre dosiahnutie optimálneho komfortu podľa svojich vlastných preferencií. Dodáte tak vašej pokožke pocit nahriateho uteráka, čím docielite precízneho oholenie. Kozmetická sada obsahuje tiež 8 náhradných hlavíc Gillette Labs Heated, ktoré disponujú 5 najtenšími a najjemnejšími brity. Vďaka kozmetické sade GILLETTE Labs Heated Razor tak dosiahnete hladkého a komfortného oholenie bez podráždenia pokožky.

Kľúčové vlastnosti kozmetické sady GILLETTE Labs Heated Razor

  • Strojček s 2 nastaveniami teploty (43 a 50 ° C)
  • Čepele s technológiou FlexDisc
  • Holiaci strojček GILLETTE Labs Heated Razor vo vodeodolnom dizajne
  • Magnetický dobíjací stojanček
  • Li-ion batéria s výdržou až 6 holenie na jedno nabitie
  • Strojček je kompatibilný s náhradnými hlavicami GILLETTE Labs Heated Razor
  • Sada obsahuje 8 ks náhradných hlavíc
  • 5 precíznych čepieľok pre hladké oholenie

Strojček sa dokonale prispôsobí kontúram tváre

Inovatívna technológia FlexDisc zaistí dokonalý kontakt medzi vašou pokožkou a vyhrievanými čepeľami Gillette, ktoré hladko kopírujú kontúry tváre, aby bolo dosiahnuté dokonale hladké oholenie.

Heated Razor je vodotesný

Vyhrievaný holiaci strojček Heated Razor vďaka vodotesnému dizajnu ľahko opláchnete pod tečúcou vodou a môžete ho používať aj v sprche. Súčasťou balenia je magnetický dokovací stojan, ktorý zaistí pohodlné bezdrôtové dobíjanie.

Kozmetická sada obsahuje:
Holiaci strojček GILLETTE Labs Heated Razor
Náhradné hlavice GILLETTE Labs Heated náhradné hlavice 8 ks

Parametre a špecifikácia

Počet čepelí

Počet čepelí 5
Kód:  HOL393s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02