Obnoviť stránku

GIGASET S850

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGASET S850

Bezdrôtový telefón s dotykovým displejom a celým radom moderných funkcií, to je Gigaset S850 od firmy Siemens. Prehľadný 1,8 palcový LCD na prístroji je veľmi dobre čitateľný, čo využijete aj pri písaní SMS správ. K tomu možno použiť veľkú, bielo podsvietenú ergonomickú klávesnicu. Telefón ponúka pokročilé funkcie organizácie, bezdrôtovú synchronizáciu aj individuálne nastavenie podľa každodenných potrieb. Zodpovedá ako vysokým environmentálnym, tak aj bezradiačným štandardom.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia SMS správ a interných hovorov
  • Bluetooth s podporou handsfree
  • 500 záznamov v adresári
  • Rozšíriteľný až na 6 slúchadiel
  • Prehľadný 1,8 palcový LCD
  • Individuálne polyfonické zvonenie
  • Synchronizácia s PC cez Bluetooth a micro USB
  • Zobrazenie času, dátumu, dosahu, stavu nabíjania, doby trvania hovoru

Jednoduchá správa stoviek kontaktov

Do pamäte je možné nahrať až 500 kontaktov vo formáte vCard. Cez rozhranie Quick Sync a Bluetooth ich môžete synchronizovať napríklad s programom Microsoft Outlook alebo Google kontaktami. Ku všetkým položkám v adresári sa dajú ľahko nahrať fotografie a individuálne vyzváňacie tóny, pri každom kontakte je navyše k dispozícii miesto až na 3 čísla.

Individuálne nastavenie a maximálna výdrž

Na ovládanie prehľadného a intuitívneho rozhrania slúži farebný displej. S jeho pomocou bez problémov zvládnete plánovať v integrovanom kalendári, nastaviť si pripomienky schôdzok aj budík s tlačidlom pre opätovné budenie. Aj keď hovoríte takmer neustále, o výdrž batérie sa báť nemusíte. Poradí si s 12 hodinami hovoru. Celková pohotovostná doba je až 300 hodín, zvyčajne preto bude stačiť telefón nabíjať len raz týždenne, či ešte menej.

 

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Konštrukcia Bezdrôtový
Spôsob spojenia Cez internet (IP)
Napájanie Zo siete, Batéria
Funkcie Adresár kontaktov, Hlasová schránka, Bluetooth

Displej

Typ displeja Grafický

Rozhraní

Konektory RJ-45, Micro USB
RJ-45 1 ×

Konštrukcia

Farba Čierna
Kód:  TL406a1
Produktové číslo:  S30852-H2605-R601

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18