Obnoviť stránku

Gigaset Elements senzor pohybu

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Gigaset Elements senzor pohybu

Odteraz môžete mať váš domov stále na očiach, aj keď ho opustíte.
Senzor pohybu Gigaset Elements pre dohľad a správu v domácnosti deteguje pohyby vo svojej blízkosti a priamo vás informuje o situáciách, keď očakávate, že váš domov bude prázdny. Senzor pohybu bude neskôr vedieť aj viac, napríklad vám pomôže šetriť energie.
V prípade podozrenia na neoprávnené vniknutie dá pokyn na spustenie alarmu a odoslanie informácie na váš inteligentný telefón.

Gigaset Elements je nové riešenie vzdialeného dohľadu nad domácnosťou, kanceláriou či iným objektom, ktorý potrebujete zabezpečiť. Inteligentný modulárny systém aktívne pomáha vo vašej domácnosti s ochranou objektu a v budúcnosti sa bude systém rozširovať do ďalších oblastí, ako napr. Inteligentné zásuvky.
K senzoru je poskytovaná voľne staihnuteľná aplikácia pre systémy iOS alebo Android, ktorá umožňuje prístup k celému systému, senzorom a ich nastaveniu a vzdialenému ovládaniu. Účinný a spoľahlivý prenos dát vám zaručí 100 % bezpečnosť, nech ste kdekoľvek. Zárukou je vysoká prevádzková spoľahlivosť a nízka spotreba energie. Prednosťou je bezdrôtové pripojenie senzorov k základni bez nutnosti vŕtania múrov a inštalácie kabeláže.

Vlastnosti:  

  • Pasívny infračervený senzor pohybu pre použitie vo vnútri budovy
  • Bezdrôtové pripojenie k základni
  • Napájanie batériami
  • Imúnny voči domácim miláčikom s hmotnosťou až 25 kg
     

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kód:  GIG004
Produktové číslo:  S30851-H2513-R101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13