Obnoviť stránku

Gigaset Elements senzor na okno

Príslušenstvo k tovaru

Gigaset Elements senzor na okno

Je doma všetko tak, ako by malo byť?
Okenný senzor inteligentného modulárneho systému Gigaset Elements kontroluje stav otvorenie alebo zatvorenie okna a dáva pokyn na odoslanie informácie na váš inteligentný telefón. Nech  ste kdekoľvek, Gigaset Elements vám v prípade otvorenia okna, v čase keď ste neprítomní, zabezpečí 100 % dozor nad domácnosťou.

Vlastnosti:

  • Efektívny a bezpečný prenos dát
  • Vysoká pracovná spoľahlivosť
  • Nízka spotreba energie
  • Frekvenčné pásmo DECT 1 880 – 1 900 MHz
  • Dosah až 50 m vo vnútri, až 300 m vonku

Gigaset Elements je nové riešenie vzdialeného dohľadu nad domácnosťou, kanceláriou či iným objektom, ktorý potrebujete zabezpečiť. Inteligentný modulárny systém aktívne pomáha vo vašej domácnosti s ochranou objektu. V budúcnosti sa bude systém rozširovať do ďalších oblastí, ako napr. inteligentné zásuvky.
Voľne stiahnuteľná aplikácia pre systémy iOS alebo Android umožňuje prístup k celému systému senzorom, ich nastaveniu a vzdialenému ovládaniu. Prednosťou je bezdrôtové pripojenie senzorov k základni, bez nevyhnutného vŕtania múrov a inštalácie kabeláže.

 

 

Kód:  GIG003
Produktové číslo:  S30851-H2514-R101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16