Obnoviť stránku

Gigaset DA310 White

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gigaset DA310 White

Potrebujete spoľahlivý, šnúrový telefón, ktorý bude nielen cenovo dostupný, ale tiež kompatibilný s verejnou aj internou sieťou? Máme pre vás ten pravý. Stolný šnúrový domáci telefón Gigaset DA310 v bielom vyhotovení je telefón s nízkou cenou a komfortnými funkciami. Tento stolný telefón má 4 tlačidlá priamej voľby a funkciu rýchleho vytočenie posledného volaného čísla. Telefón Gigaset DA310 je univerzálny, pretože je kompatibilný s PABX a PSTN. Vhodný pre domácnosť aj kanceláriu. Pre úsporu miesta môžete šnúrový domáci telefón Gigaset DA310 primontovať aj na stenu.

Kľúčové vlastnosti domáceho telefónu Gigaset DA310 White

  • Cenovo výhodný a ľahko ovládateľný
  • Gigaset DA310 ponúka štyri tlačidlá priamej voľby
  • Kompatibilita s naslúchadlami pre maximálnu diskrétnosť
  • Na výber 3 melódie a 3 úrovne hlasitosti či úplné vypnutie zvuku

Spoľahlivý šnúrový telefón Gigaset DA310 pre rýchle spojenie

Stolný telefón Gigaset DA310 je vybavený 4 tlačidlami pre priamu voľbu, na ktorej možno nastaviť až 10 čísiel. Vďaka tomu bude vaša rodina, známi alebo obchodní partneri okamžite na dosah. Iste oceníte aj funkciu rýchleho vytočenie posledného volaného čísla. Telefonovanie pomocou telefónu Gigaset je teda jednoduché a zároveň rýchle. Navyše si možno pri Gigasete DA310 vybrať z troch melódií či nastaviť hlasitosť v troch úrovniach.

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Konštrukcia Stolný
Spôsob spojenia Pevná linka
Napájanie Zo siete
Funkcie Zrýchlená voľba

Konštrukcia

Výška 61 mm
Šírka 158 mm
Hĺbka 96 mm
Hmotnosť 580 g
Farba Biela
Kód:  TL416b1
Produktové číslo:  S30054-S6528-R602

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04