Obnoviť stránku

GIGABYTE Tegra NOTE 7

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Tegra NOTE 7

Zoznámte sa s najrýchlejším 7palcovým Android tabletom a vyrazte s ním na cestu. Herný tablet GIGABYTE Tegra NOTE 7 je poháňaný výkonným procesorom, prináša žiariacu grafiku a dlhú výdrž batérie až 10 hodín. K tabletu sa dodáva pero pre intuitívnejšie písanie a kreslenie.

Perfektný herný zážitok

Prednej strane dominuje HD displej, ktorý zobrazuje všetko verne a s ostrými detailmi. Rámčeky okolo displeja sú dostatočne široké pre pohodlné hranie, ale miestom sa zbytočne neplytvá. Sú tu viditeľné predné stereo reproduktory s technológiou PureAudio pre impozantné ozvučenie hier, filmov aj hudby.

Aby bolo všetko úplne plynulé, tablet dostal do vienka výkonný procesor NVIDIA Tegra 4 s grafickým čipom so 72 jadrami. Všetok obsah tak funguje úplne bez zadrhávania a príjemne plynulo, to vám dovolí si všetko intenzívnejšie vychutnať.

Tvorivá sloboda

Tvorte za pochodu pomocou intuitívneho pera NVIDIA Direct Stylus. Hladké a jemné linky aj širšie ťahy vykonáte oveľa lepšie, ako predtým. Robte si ručne písané poznámky alebo kreslite obrázky. S 5Mpx fotoaparátom vytvoríte perfektné zábery. Je len na vás, čo si vyberiete, technológia HDR reaguje aj na najnáročnejšie svetelné podmienky tak, aby bol výsledok taký, ako ho v skutočnosti vidíte.

Kód:  AG007b
Produktové číslo:  GI-P1640

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13