Obnoviť stránku

GIGABYTE R9 380X G1 WINDFORCE 2X Gaming 4 GB

4,5 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE R9 380X G1 WINDFORCE 2X Gaming 4 GB

Novinka medzi grafickými kartami - Radeon R9 380X je založená, rovnako ako model 380, na novom jadre Tonga 1.2. Prvýkrát pri hernej grafike je jadro odomknuté, takže je jeho potenciál skutočne využitý na 100 %. Jadro je vyrobené pokročilou 28 nm výrobným procesom, z čoho ťaží predovšetkým prevádzkové vlastnosti. Grafika je osadená vlastným chladením Gigabyte WINDFORCE, ktoré prináša nižšie teploty čipu, nižšiu hlučnosť a zároveň prispieva k dlhšej životnosti, stabilite a zvyšuje taktovací potenciál. Pri nízkej záťaži zostáva ventilátor vypnutý, takže karta neprodukuje žiadny hluk.

Kľúčové vlastnosti

  • Plne odomknuté jadro
  • Rýchle pamäte DDR 5
  • Chladič Gigabyte WINDFORCE
  • Podpora najmodernejších technológií
  • OC GURU ll na jednoduché pretaktovanie

Plne odomknuté jadro

Radeon R9 380X sa nezľakne žiadneho nového herného titulu a predvedie vždy maximálny výkon. V jadre zloženom z piatich miliárd tranzistorov sa ukrýva 2048 stream procesorov, z ktorých každý podáva maximálny výkon. Aj napriek výkonu sa TDP nepretaktovaného jadra pohybuje pod hranicou 200 W. GPU komunikuje pomocou 256-bitovej zbernice s videopamäťou typu GDDR5 s kapacitou 4 GB. Pamäť dosahuje neuveriteľne vysoký takt, atakujúci 5,7 GHz. Výsledkom je "herná mašina" schopná prevalcovať akúkoľvek konkurenciu a to aj vo vysokom rozlíšení 4K.

Nabitá technológiami

Karta je nabitá modernými technológiami, počnúc rozhraním DirectX 12, ktoré sa stará o rýchlejšie a precíznejšie vykresľovanie, než predchodcovia. Opomenutá nezostala ani technológia CrossFire, ktorá prináša kombinovaný výkon viacerých grafických kariet. Samozrejmosťou je možnosť hrania v 3D či na viacerých monitoroch vďaka AMD Eyefinity.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 221 mm
Výška 41 mm
Hĺbka 114 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 380X
Počet stream procesorov 2 048×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 5 700 MHz (5,7 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 3

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 190 W
Kód:  EG637p
Produktové číslo:  GV-R938XG1 GAMING-4GD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09