Obnoviť stránku

GIGABYTE R9 285 Ultra Durable VGA 2GB

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE R9 285 Ultra Durable VGA 2GB

Pre všetky herné labužníkov a fanúšikov úžasného výkonu si spoločnosť AMD nachystala jedno zaujímavé prekvapenie. Tým sa stalo oznámenia úplne nového čipu R9 285 s kódovým označením Tonga. Jadro využíva poslednú generáciu architektúry Graphics Core Next, ktorá už je známa z Radeon R9 290x a 290 s GPU Hawaii. Pribudli ale aj ďalšie technológie. Napríklad plná hardvérová akcelerácia formáte H.264 v rozlíšení 4K.

Špičkové prevedenie od elitného výrobcu


Radeon R9 285 disponuje celkom 1792 stream procesormi a přetaktované jadro frčia až na frekvencii 973 MHz. Tú má plne pod palcom inovovaná funkcia PowerTune. Na pozadí monitoruje celkový stav karty as taktom jadra šikovne manipuluje podľa aktuálneho využívania. Pamäťová zbernica o šírke 256 bitov čulo komunikuje s 2 GB DDR5. Aj vďaka rýchlosti 5500 MHz sa môžete v každej hre kochať maximálnymi detailmi a absolútne nijako sa neobmedzovať.
Známy výrobca Gigabyte si zakladá na dokonalých prevádzkových podmienkach, ktoré majú pozitívny vplyv na dlhú životnosť a celkovú stabilitu systému. Použitý nereferenčných chladič s označením WINDFORCE 2X vyniká tichou prevádzkou a nízkymi teplotami. Dva mohutné ventilátory aj pri nízkych otáčkach skvele ochladí heatpipe trubice. K sprevádzkovanie karty budete potrebovať aspoň 500 W zdroj s dvoma PCI-Express konektory. Grafické výstupy sú pripravené v plnej šírke - DisplayPort, HDMI aj dva DVI konektory sa teší na pripojenie nejakého pekného monitora.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 250 mm
Výška 116 mm
Hĺbka 37 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 285
Počet stream procesorov 1 792×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier, Profesionálne

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 5 500 MHz (5,5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 190 W
Kód:  EG636r3
Produktové číslo:  GV-R9285WF2OC-2GD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02