Obnoviť stránku

GIGABYTE R726XOC-1GD

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE R726XOC-1GD

Grafická karta od spoločnosti Gigabyte skvele pasuje do zostáv, ktoré budú zamerané prevažne na hranie hier. Výhodný pomer ceny a výkonu z nej tvorí ideálnu voľbu pre nadšených parany vyžadujúce výkon v plnom Full HD rozlíšení. Má štandardné štvoricu výstupov a možno teda využiť technológiu AMD Eyefinity pre vychutnanie si perfektného obrazového zážitku na viacerých monitoroch súčasne.
Osadené jadro už z výrobcu přetaktoval na 1075 MHz . Plusom je špeciálny chladič, ktorý ponúka ventilátor o nadštandardným priemerom 10 cm zaistí, že karta bude tichší, než referenčná verzia. Ďalej sa vyznačuje vysoko spoľahlivými súčiastkami Ultra Durable 2 a pozláteným HDMI výstupom na monitor. Karta je osadená 1024 MB pamäte typu DDR5 na veľmi vysokej frekvencii 6000 MHz .
Ohromným prekvapením je prítomnosť úplne nového programovacieho rozhranie Mantle . To dokáže vymáčknout z hardware maximum výkonu a oproti DirectX dovolí až Deväťnásobný volanie vykresľovacích funkcií. Medzi ďalšie významné vylepšenia možno počítať aj technológiu AMD True Audio , Ktorá priamo zaistí výpočty zvukových dát pomocou GPU. Výsledok v podobe menšieho zaťaženia procesora a kvalitnejšieho priestorového zvuku ocení každý náruživý hráč.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R7 260X
Počet stream procesorov 896×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 075 MHz
Frekvencia pamäte 6 000 MHz (6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 115 W
Kód:  EG636g2
Produktové číslo:  GV-R726XOC-1GD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06