Obnoviť stránku

GIGABYTE R7 250X Ultra Durable 2 1GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE R7 250X Ultra Durable 2 1GB

Spoločnosť Gigabyte predstavuje svoj ??pretaktujú model Radeonu R7 250X, ktorý za výhodnú cenu poteší svojím stabilným výkonom. Celkom 1 GB pamäte GDDR5 pracuje na frekvencii 4500 MHz. Grafické jadro využíva prednosti najpokrokovejšieho 28nm výrobného procesu. Plne disponuje 640 stream procesormi a funguje na hranici 1050 MHz. Ďalšie experimentovanie s potenciálom karty k pretaktovanie umožní použitý koncept plošného spoja Ultra Durable 2. Ten sľubuje nielen vyššiu možnosti taktovania, ale rovnako aj nižšie teploty a menšie straty pri napájaní.
Karta je vhodná pre hranie starších počítačových hier, pokiaľ však nepotrebujete hrať na plné detaily, poradí si aj s tými najnovšími tituly. Ohromným prekvapením sa javí prítomnosť úplne nového programovacieho rozhrania Mantle. To dokáže vymáčknuť z hardware maximum výkonu a oproti DirectX dovolí až Deväťnásobný volanie vykresľovacích funkcií. Vďaka osvedčenému chladiči sa pýši veľmi tichou prevádzkou, samozrejmosťou je potom tiež nízka spotreba. Pre pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená dvojicou mini DisplayPort a štandardnými DVI a HDMI.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie R7 250X
Počet stream procesorov 640×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 050 MHz
Frekvencia pamäte 4 500 MHz (4,5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 95 W
Kód:  EG636f8
Produktové číslo:  GV-R725XOC-1GD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11