Obnoviť stránku

GIGABYTE R7 370 WINDFORCE OC 4GB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE R7 370 WINDFORCE OC 4GB

Spoločnosť Gigabyte predstavuje novú špičkovú grafickú kartu radu R7. Základom tejto karty je grafický čip AMD Radeon R7 370, ktorý je vyrábaný pomocou 28nm výrobného procesu. Grafické jadro je taktované na vysokú frekvenciu 1015 MHz a je napojené na super rýchle pamäte typu GDDR5 s kapacitou až 4 GB. Pamäte sú taktované na skvelej frekvencii 5600 MHz, vďaka ktorým karta ponúka bezkonkurenčný výkon vo výpočtoch. Grafické jadro s pamäťou komunikuje pomocou zbernice so šírkou 256 bitov.

Kľúčové vlastnosti

  • Poháňané čipom AMD Radeon™ R7 370
  • Integrovaná rýchla 4 GB pamäť typu GDDR5 s 256 bitovou zbernicou
  • Konektory pre jednoduché pripojenie všetkých typov monitorov
  • Podpora DirectX 12

Chladiaci systém WINDFORCE

Gigabyte spoločne s kartou predstavuje najnovšiu chladiacu technológiu, ktorá odlišuje grafické karty tejto rady od ostatných konkurenčných kariet. Spoločnosť považuje chladenie za najdôležitejší prvok karty, takže sú vyberané len tie najlepšie ventilátory s maximálnou účinnosťou. Zmeny sa dočkali aj mosfety, špeciálne navrhnuté tak, aby bol spínací odpor čo najmenší, čo umožňuje rýchlejšie prúdenie elektrickej energie pri extrémne nízkych teplotách. Použitím týchto technológií spoločne s kvalitnými súčiastkami zároveň dochádza k predĺženiu životnosti karty.

Podpora DirectX 12

Karta v sebe obsahuje rozhranie DirectX 12, ktoré umožňuje vykresľovať najmodernejšie a najkvalitnejšie 3D grafické vizuály a maximálne tak využívať výkon karty vrátane zvukových efektov. Budete si tak môcť zahrať najnovšie hry podporujúce túto technológiu, ktoré budú obsahovať nepredstaviteľne realistické detaily. Samozrejmosťou je podpora širokého spektra možností pripojenia zobrazovacích výstupných zariadení pomocou konektorov HDMI, DVI a DisplayPort.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 253 mm
Výška 43 mm
Hĺbka 142 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R7 370
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier, Profesionálne

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 015 MHz
Frekvencia pamäte 5 600 MHz (5,6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 100 W
Kód:  EG636h7q
Produktové číslo:  GV-R737WF2OC-4GD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03