Obnoviť stránku

GIGABYTE R7 250 Ultra Durable 2 2GB

4,5 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE R7 250 Ultra Durable 2 2GB

Spoločnosť Gigabyte predstavuje svoj pretaktovaný model s označením Radeon R7 250, ktorý za výhodnú cenu poteší svojím stabilným výkonom. Celkom 2 GB pamäte DDR3 pracujú na frekvencii 1800 MHz. Grafické jadro využíva prednosti najpokrokovejšieho 28nm výrobného procesu. Plne disponuje 384 stream procesormi a funguje na hranici 1050 MHz, ale v Boost režime dokonca na 1100 MHz. Ďalšie experimentovanie s potenciálom karty k pretaktovaniu umožní použitý koncept plošného spoja Ultra Durable 2. Ten sľubuje nielen vyššiu možnosť taktovania, ale rovnako aj nižšie teploty a menšie straty pri napájaní.
Karta je vhodná pre hranie starších počítačových hier, pokiaľ však nepotrebujete hrať na plné detaily, poradí si aj s tými najnovšími titulmi. Ohromným prekvapením sa javí prítomnosť úplne nového programovacieho rozhrania Mantle. To dokáže vymáčknuť z hardware maximum výkonu a oproti DirectX dovolí až deväťnásobné volanie vykresľovacích funkcií. Vďaka osvedčenému chladiču sa pýši veľmi tichou prevádzkou. Samozrejmosťou je  tiež nízka spotreba. Pre pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená analógovým konektorom D-SUB a ďalej modernými DVI i HDMI.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie R7 250
Počet stream procesorov 384×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Typ pamäte GDDR3

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 050 MHz
Frekvencia pamäte 1 800 MHz (1,8 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Počet výstupov 3

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

TDP 65 W
Kód:  EG636f3
Produktové číslo:  GV-R725OC-2GI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16