Obnoviť stránku

GIGABYTE N78TGHZ-3GD

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE N78TGHZ-3GD

GeForce GTX 780 Ti je bezpochyby vlajkovou loďou spoločnosti nVidia v oblasti najvýkonnejších grafických kariet. Gigabyte GV-N78TGHZ-3GD je potom pretaktovanie a upravenou verziou tejto výkonnej grafickej karty. Vďaka tomu prináša vysoký výkon prostredníctvom čipu taktovaného až na 1150 MHz v Boost Clock móde v spojení s 3 GB grafickej pamäte pripojené cez 384 bitov širokú zbernicu. Tieto vlastnosti ocenia hráči najmodernejších počítačových hier, ktorí si tak budú môcť naplno vychutnať herný zážitok s najvyšším rozlíšením a detaily.
Dominantným prvkom na karte, ktorý zaujme na prvý pohľad, je jednoznačne chladenie. Použitá technológia Triangle Cool v spojení s trojicou ventilátorov WindForce a medeným heatpipe zaistí dostatočné a tiché chladenie aj pri plnom vyťažení grafickej karty. Vďaka využitiu vysoko kvalitných materiálov je u tejto karty garantovaná vysoká stabilita systému . Tým pádom je karta vhodná aj pre pretaktovanie. K tomuto účelu slúži aplikácie OC GURU II , Ktorá umožňuje napríklad zmenu taktu grafického jadra, pamätí a rýchlosti ventilátorov.
Pre pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená dvoma konektormi DVI, DisplayPortom a HDMI. Samozrejmosťou je podpora SLI pre prepojenie viacerých grafických kariet a dosiahnutie maximálneho výkonu. Vďaka využitej architektúre Kepler je možné pripojiť k tejto karte až 4 monitory . Realistické zobrazenie hernej scény zaistí implementácia rozhrania DirectX 11.2 a podpora fyzikálneho enginu NVIDIA PhysX.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 780 Ti
Počet stream procesorov 2 880×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 085 MHz
Frekvencia pamäte 7 000 MHz (7 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 250 W
Kód:  EG225p
Produktové číslo:  GV-N78TGHZ-3GD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16