Obnoviť stránku

GIGABYTE N780GHZ-3GD

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE N780GHZ-3GD

Najprepracovanejší model grafickej karty využívajúci čip nVidia GTX 780 od spoločnosti Gigabyte. Ide o špičkový kúsok, ktorý je určený nielen pre extrémných hráčov, ktorí si užívajú hernú zábavu v 3D či na viacerých monitoroch, ale predovšetkým aj pre nadšencov do pretaktovania. Úplne špeciálna architektúra chladiča WINDWORCE 3X zaistí udržateľné teploty a dobrý zvukový prejav aj na hodnotách, pri ktorých sa konkurenčné kúsky porúčajú do hlbokého bezvedomia. Teplo od základne odvádzajú do priečneho rebrovania dve 8 mm a štyri 6 mm heatpipe. Celkom tri nízkoprofilové ventilátory s priemerom rotora 75 mm sú mierne natočené tak, aby fúkali skôr smerom od základnej dosky.
Základnú frekvenciu jadra výrobca nadopoval až na 1019 MHz, ale to nie je všetko. Vďaka šikovnému režimu GPU Boost sa dokáže v zaťažení vyhupnúť až na bezkonkurenčných 1071 MHz. Nesmie chýbať ani technológia vyhladzovania FXAA a exkluzívna TXAA, samozrejmosťou je tiež nVidia PhysX pre náročné výpočty správania sa fyziky. Medzi výstupy nájdete dvojicu portov DVI , HDMI konektor a čoraz populárnejší DisplayPort vo verzii 1.2.
Spotreba referenčného modelu je približne 240 W, odporúča sa preto zdroj s výkonom minimálne 600 W. Hoci sa na prvý pohľad môže zdať spotreba karty vysoká, pri prepočítaní výkonu na watt je absolútne bezkonkurenčná - zvládne totiž až 4 bilióny operácií za sekundu! Ak zo svojho počítača chcete urobiť naozaj výkonnú hernú mašinu, môžete pripojiť rovno niekoľko týchto kariet cez rozhranie nVidia SLI.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 780
Počet stream procesorov 2 304×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier, Profesionálne

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 019 MHz
Frekvencia pamäte 6 008 MHz (6,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI, VGA (D-SUB)

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet 2-way SLI, 3-way SLI, Quad-SLI

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 237 W
Kód:  EG225e
Produktové číslo:  GV-N780GHZ-3GD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06