Obnoviť stránku

GIGABYTE N660WF2-2GD Rev 2.0

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE N660WF2-2GD Rev 2.0

Zaujímavá grafika NVIDIA GeForce GTX660M od spoločnosti Gigabyte zo stredného segmentu pre hráčov, ktorí očakávajú skvelý pomer ceny a výkonu. Videopamäť typu GDDR5 s taktom cez 6 GHz má kapacitu 2 GB a skvele dopĺňa jadro pracujúci na frekvencii až 1033 MHz. Pamäťová zbernica s šírkou 192 bit poskytuje vysokú dátovú priepustnosť. Podpora SLI umožňuje zapojenie až 2 kariet na jednej základnej doske pre dosiahnutie skvelého herného zážitku aj v najnovších hrách.

Grafická karta komunikuje s ostatnými komponentmi cez zbernicu PCI-Express x16 verzia 3.0. Pre pripojenie monitora poslúži digitálny konektory. K dispozícii sú HDMI, DisplayPort a dvojica DVI výstupov. Pre spoľahlivý chod je odporúčaný zdroj s výkonom aspoň 450 W.

Čip je vyrobený 28nm technológiou, Vďaka ktorej dosahuje nízkych prevádzkových teplôt v spojení s účinným chladičom WindForce. Dvojica vetrákov riadená pomocou PWM udržiava prevádzkový hluk pod kontrolou, tak aby neobťažoval pri bežnej práci aj pri hraní hier. Reálnu fyziku v hrách a aplikáciách dokáže umocniť technológie NVIDIA PhysX, Ktorú karta disponuje. Inštinktívna aplikácie OC Guru II ponúka jednoduché sledovanie a nastavovanie všetkých dôležitých parametrov ako sú takty jadra a pamätí, aktualizácie BIOS a ovládačov alebo nastavenie riadenia ventilátorov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 131 mm
Výška 42 mm
Hĺbka 256,3 mm

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 660
Počet stream procesorov 960×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 6 008 MHz (6,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Kód:  EG220p
Produktové číslo:  GV-N660WF2-2GD Rev 2.0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04