Obnoviť stránku

GIGABYTE GTX 960 G1 Gaming 2GB

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GTX 960 G1 Gaming 2GB

Jeseň 2014 bola v znamení veľkolepého úspechu highendových NVIDIA GeForce GTX 970 a 980. Už bolo tiež na čase, pretože s nástupom novej generácie herných konzol bolo potrebné razantne šliapnuť na plyn aj v počítačovom svete. Stredná trieda sa nového prírastku v podobe NVIDIA GeForce GTX 960 dočkáva až teraz a rozhodne ašpiruje na výrobok magnetizujúci široké davy herných nadšencov. Obzvlášť po vydaní dlho očakávaného šlágru Grand Theft Auto V .


Škandalózna sila do každého počítača

Pre túto sériu bol zvolený nový čip s označením GM206, ktorý v sebe nesie 1024 stream procesorov. Využitá architektúra Maxwell opäť ašpiruje na mnohé ocenenia, napríklad vďaka nízkej spotrebe si vystačí vo väčšine prípadov iba s napájaním pomocou jedného šestipinu.
U tejto nadštandardnej rady G1 GAMING sú však využité konektory dva, ale za odmenu sa môžete tešiť na znateľne vyššie frekvencie.

Chlazení WindForce 3X

Chladenie WindForce 3X


Efektní osvětlení karty

Efektné osvetlenie karty

Hlučnosť 0 dB pri nízkom zaťažení

Tí praví hráči túžia vždy po lepšom výrobku, ktorým sa odlíšia od veľkej masy ostatných ľudí. V modeli GIGABYTE N960G1 GAMING sa nachádza všetko potrebné. Razantné chladenie WindForce 3X s dostatočnou rezervou zaistí ideálne prevádzkové podmienky aj pri vysokej Boost frekvencii na hranici 1304 MHz.


Celá plejáda výstupů

Celá plejáda výstupov

Použitie viacerých monitorov

Táto karta je určená pre najnovšie rozhranie PCI Express x16 3.0. Ponúka podporu rozhrania DirectX 12, medzi výstupmi nájdete jeden HDMI, dva DVI, ale hlavne sa môžete tešiť na trojicu moderných DisplayPort vo verzii 1.2.
Proprietárne technológie GIGABYTE Flex automaticky detekuje pripojené monitory a všetko nachystá pre herné zážitky v nadštandardnej kvalite. Fajnšmekrov iste poteší možnosť streamovať svoje hry na zariadení NVIDIA Shield.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 295 mm
Výška 43 mm
Hĺbka 114 mm

Čip

Modelové označenie GTX 960
Počet stream procesorov 1 024×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 241 MHz
Frekvencia pamäte 7 010 MHz (7,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 120 W
Kód:  EG234h3
Produktové číslo:  GV-N960G1 GAMING-2GD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09