Obnoviť stránku

GIGABYTE GTX 750 Ti WindForce 2X OC 4GB

4,8 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GTX 750 Ti WindForce 2X OC 4GB

Gigabyte uvádza na trh kartu s grafickým jadrom GeForce GTX 750 Ti určeným predovšetkým do hráčskych zostáv. Grafická karta GV-N75TWF2OC-4GI je pretaktovanou a upravenou verziou referenčnej grafickej karty od NVIDIA. Vďaka tomu prináša vysoký výkon prostredníctvom čipu taktovaného až na 1137 MHz v Boost Clock móde v spojení so 4 GB grafickej pamäte pripojenej cez 128 bitov širokú zbernicu. Tieto vlastnosti ocenia hráči počítačových hier, ktorí si tak budú môcť naplno vychutnať herný zážitok vo vysokom rozlíšení.

Vylepšený nereferenčný model od GIGABYTE

Použitá technológia Ultra Durable 2 zaručuje využitie najkvalitnejších súčiastok. Vďaka tomu dochádza k minimalizácii napäťových strát, dlhšej životnosti karty a lepšiemu odvodu tepla. Systém chladenia WindForce 2X s dvojicou ultratichých ventilátorov a medenými heatpipe zaistí dostatočné chladenie aj pri plnom vyťažení grafickej karty. Dodávaná aplikácia OC GURU II umožní monitorovanie karty a umožňuje ľahké taktovanie grafického jadra, pamätí aj nastavenie rýchlosti ventilátora.

Podpora najmodernejších technológií

K pripojeniu zobrazovacích zariadení je karta vybavená dvoma konektormi DVI, a dvoma HDMI konektormi. Táto konfigurácia umožňuje pripojiť až 4 monitory a mať tak dostatok miesta na prácu alebo tak zintenzívniť zážitok z hrania. Prostredníctvom dvoch HDMI konektorov možno dokonca pripojiť displej so 4K rozlíšením. Realistické zobrazenie hernej scény zaistí implementácia rozhrania DirectX 11.2 a podpora fyzikálneho enginu NVIDIA PhysX.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 197 mm
Výška 42 mm
Hĺbka 127 mm

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
Počet stream procesorov 640×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Typ pamäte GDDR5

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 059 MHz
Frekvencia pamäte 5 400 MHz (5,4 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Počet výstupov 4

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 60 W
Kód:  EG222t1
Produktové číslo:  GV-N75TWF2OC-4GI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03