Obnoviť stránku

GIGABYTE GTX 750 Ti Ultra Durable 2 2GB

4,7 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GTX 750 Ti Ultra Durable 2 2GB

Gigabyte uvádza na trh kartu s grafickým jadrom GeForce GTX 750 Ti určeným predovšetkým do hráčskych zostáv. Model s označením N75TD5-2GI svojím prevedením vysoko prevyšuje základné referenčné modely. Vďaka tomu prináša parádny výkon prostredníctvom čipu taktovaného až na 1085 MHz v Boost Clock móde v spojení s 2 GB grafickej pamäte pripojené cez 128 bitov širokú zbernicu. Tieto vlastnosti ocenia hráči počítačových hier, ktorí si tak budú môcť naplno vychutnať herný zážitok vo vysokom rozlíšení.

GeForce GTX750 Tí v nádhernom prevedení


Použitá technológia Ultra Durable 2 zaručuje využitie najkvalitnejších súčiastok. Vďaka tomu dochádza k minimalizácii napäťových strát, dlhšej životnosti karty a lepšiemu odvodu tepla. Systém chladenia má pod kontrolou rozmerný ventilátor s minimálnym zvukovým prejavom aj pri plnom vyťažení. Dodávaná aplikácia OC GURU II, umožní monitorovanie karty a ľahké taktovanie grafického jadra, pamätí aj nastavenie rýchlosti ventilátora.
Pre pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená viac než dobre. K dispozícii máte dvojicu DVI výstupov, ktoré dopĺňa ďalší pár v podobe HDMI. Táto konfigurácia umožňuje pripojiť až 4 monitory a mať tak dostatok miesta pre prácu alebo tak zintenzívniť zážitok z hrania. Prostredníctvom dvoch HDMI konektorov možno dokonca pripojiť displej so 4K rozlíšením. Realistické zobrazenie hernej scény zaistí implementácia rozhrania DirectX 12 a podpora fyzikálneho enginu NVIDIA PhysX.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 152 mm
Výška 120 mm

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
Počet stream procesorov 640×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Typ pamäte GDDR5

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 020 MHz
Frekvencia pamäte 5 400 MHz (5,4 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Počet výstupov 4

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 60 W
Kód:  EG222r
Produktové číslo:  GV-N75TD5-2GI

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12