Obnoviť stránku

GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB GDDR5

4,7 143 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB GDDR5

Ultra vysoké rozlíšenie

Grafická karta od spoločnosti Gigabyte s grafickým čipom nVidia GeForce GT 730 je určená predovšetkým do kancelárskych alebo multimediálnych zostáv.
Vo svojom živle bude predovšetkým pri použití v HTPC, kde sa naplno prejavia jej schopnosti pri prehrávaní videa v ultra vysokom rozlíšení až 4096 × 2160. Karta podporuje všetky moderné technológie spoločnosti nVidia, ako je GeForce Experience, PhysX alebo CUDA.


Spoľahlivá grafická karta

Vyhotovenie Gigabyte sa vyznačuje použitím kvalitných komponentov štandardu Ultra Durable 2. Použitím pevných kondenzátorov a MOSFET s nízkym RDS (on) alebo feritových indukčných cievok bolo dosiahnuté ideálnych tepelných a elektrických charakteristík, vďaka ktorým sa môžete tešiť na dlhú životnosť a vysokú spoľahlivosť grafickej karty aj pri náročnej prevádzke.
Karta je okrem toho osadená chladičom Gigabyte s 10 cm ventilátorom, ktorý poskytuje optimálne chladenie grafického čipu pri nízkej hlučnosti.


Výkon predovšetkým

Grafický čip karty je vyrobený pokročilou 28 nm technológiou a disponuje 384 výpočtovými jednotkami. Jeho frekvencia je 902 MHz. Partnerom mu sú 2 GB operačnej pamäte GDDR5, tikajúce na frekvencii 5 000 MHz, s ktorou komunikuje cez 64-bitovú zbernicu. Pripojenie monitora či televízora je možné vykonať cez analógový výstup VGA alebo digitálny DVI-D a HDMI.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 177 mm
Výška 120 mm
Hĺbka 30 mm

Čip

Modelové označenie GT 730
Počet stream procesorov 384×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá

Pamäť

Typ pamäte GDDR5

Frekvencia

Frekvencia pamäte 5 000 MHz (5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 2.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Počet výstupov 3

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

Kód:  EG222j1
Produktové číslo:  GV-N730D5-2GI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04