Obnoviť stránku

GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB

4,6 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB

Grafická karta od spoločnosti Gigabyte s grafickým čipom nVidia GeForce GT 730 je určená predovšetkým do kancelárskych alebo multimediálnych zostáv. Vo svojom živle bude predovšetkým pri použití v HTPC, kde sa naplno prejavia jej schopnosti pri prehrávaní videa vo Full-HD. Karta podporuje všetky moderné technológie spoločnosti nVidia, ako je GeForce Experience, PhysX alebo CUDA.

Prevedenie Gigabyte sa vyznačuje použitím kvalitných komponentov štandardu Ultra Durable 2. Použitím pevných kondenzátorov a MOSFET s nízkym RDS (on) alebo feritových indukčných cievok bolo dosiahnuté ideálnych tepelných a elektrických charakteristík, vďaka ktorým sa môžete tešiť na dlhú životnosť a vysokú spoľahlivosť grafickej karty i pri náročnej prevádzke. Karta je okrem toho osadená chladičom Gigabyte s 80mm ventilátorom, ktorá poskytuje optimálne chladenie grafického čipu pri nízkej hlučnosti.

Grafický čip karty je vyrobený 40nm technológiou a disponuje 96 výpočtovými jednotkami. Jeho frekvencia činí 700 MHz. Partnerom sú mu 2 GB operačnej pamäte DDR3, tikajúce na frekvencii 1600 MHz, s ktorou komunikuje cez 128bitovú zbernicu. Pripojenie monitora alebo televízora je možné vykonať cez analógový výstup VGA alebo digitálny DVI-D a HDMI.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 185,5 mm
Výška 126,5 mm
Hĺbka 35,3 mm

Čip

Modelové označenie GT 730
Počet stream procesorov 96×
Výrobné technológie 40 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá

Pamäť

Typ pamäte GDDR3

Frekvencia

Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 2.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Počet výstupov 3

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Kód:  EG222j
Produktové číslo:  GV-N730-2GI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11