Obnoviť stránku

GIGABYTE GSmart Simba SX1 černý

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GSmart Simba SX1 černý

Chytrý telefón Gigabyte Simba SX1 je podarený dual SIM prístroj, s ktorým môžete byť na príjme na dvoch telefónnych číslach zároveň. Výrobca ponúka celý rad farebných prevedení tohto len 9,5 mm tenkého telefónu. Tento model je odetý do elegantnej čiernej farby. Ako výpočtovej jednotka tu figuruje dvojjadrový procesor, ktorý tiká na frekvencii 1,4 GHz a vo svojej kategórii hýri výkonom, ktorý si vychutnáte, či už svoj smartphone používate pre kancelárske aplikácie alebo hranie hier. Spolu s 1 GB operačnej pamäte dodajú svižný chod operačnému systému Android 4.2 Jelly Bean.
Uhlopriečka displeja 5 " s technológiou IPS je naozajstným skvostom celého mobilu. Ostrý ako britva a vždy pripravený plniť vaše multimediálne požiadavky. Vysoký kontrast spolu s živými farbami vyvolá pocit, ako by išlo o skutočnosť, namiesto obrazu na displeji.
Či už potrebujete len občas zachytiť nejakú tú momentku alebo sa bez fotenie nezaobídete, perfektný fotoaparát s rozlíšením 13 Mpx je vám k dispozícii kedykoľvek si zaumienite. Na dovolenku sebou už ani žiadny iný nevozte. S kamerou môžete natáčať aj videa v plnej HD kvalite, Ktorá si môžete uložiť a prehrať zo 4GB internej pamäte. Samozrejme, že aj Simba SX1 ponúka možnosť toto úložisko rozšíriť pomocou microSD karty a to až do kapacity 32 GB. Pri odpočinku i pri práci si veľa ľudí rado poslúchne rádio, čo môžete aj s týmto telefónom vďaka zabudovanému FM tunera. Ten konkurenčné výrobky neprozreteľne vypúšťa. S dodávanými slúchadlami do 3,5 mm jack konektora navyše nebudete svojím počúvaním nikoho rušiť.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 13 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 2 Mpx
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Počet jadier procesora 2 ×
Frekvencia procesora 1,4 GHz (1 400 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM
Typ vedľajšej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  RG513j
Produktové číslo:  9ESIMBAB06-00-100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02