Obnoviť stránku

GIGABYTE GSmart Sierra S1 Quad-Core bílý

4,6 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GSmart Sierra S1 Quad-Core bílý

Vydarený telefón spoločnosti Gigabyte vybavený rýchlym štvorjadrovým procesorom je až prekvapivo vybavený a všestranný telefón, s ktorým sa rozhodne nestratíte. Ponúkne podporu používania dvoch SIM kariet naraz, brilantné IPS displej s jemným rozlíšením a prvotriedne dielenské spracovanie dodávajúci telefónu exkluzívny vzhľad a vysokú pevnosť. Aj fotoaparát patrí k súčasnej špičke a rozhodne si s ním užijete veľa zábavy ako pri fotografovaní, tak aj pri natáčaní HD videí.

Nekompromisný výkon


Pripravte sa na naozaj bleskurýchle odozvy telefónu vďaka štvorjadrovému procesora MediaTek. Prezerajte si webové stránky s maximálnou plynulosťou, hrajte hry, sledujte filmy či seriály, skrátka sa naplno ponorte do sveta multimédií. Hoci je jeho výkon takto vysoký, vďaka optimalizaciu a pokročilému výrobnému procesu je jeho spotreba minimálna.

Podpora dvoch SIM kariet


Oddeľte si Váš profesijný život od toho súkromného. Vďaka podpore dvoch SIM kariet môžete mať v jedinom telefóne svoju súkromnú i pracovnú SIM kartu. Ušetríte tak peniaze za prípadné internetové tarify, pretože vám bude stačiť jediný a navyše budete mať väčšiu istotu, že aspoň jeden operátor bude mať signál.

USB plné možností


Pripojte si k telefónu najrôznejšie periférie a úložné médiá pomocou USB portu. Stačí si napríklad pripojiť USB flash disk alebo externý pevný disk plný fotografií, hudby či videí a vychutnávať si ich priamo v telefóne. Pripojiť si dokonca môžete plnohodnotnú USB klávesnicu alebo myš.




Prvotriedny displej


5 "displej s jemným rozlíšením 1280 x 720 pixelov a IPS panelom je naozajstný skvost celého mobilu. Obraz ostrý ako britva, vysoký kontrast, jas a široké pozorovacie uhly patria medzi jeho hlavné pýchy, vďaka ktorým vyzerá naozaj ako namaľovaný.




13 MPx fotoaparát


Zachyťte svet okolo vás s telefónom GIGABYTE GSmart S1 a jeho fotoaparátom s vysokým rozlíšením 13 MPx. Nezaniknú tak ani tie najmenšie detaily a vysoké rozlíšenie oceníte tiež pri digitálnym približovanie.
Fotografovanie a nahrávanie videí je navyše s tlačidlom spúšte na tele telefónu neuveriteľne ľahké a pohodlné.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 13 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 2 Mpx
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Počet jadier procesora 4 ×
Frekvencia procesora 1,5 GHz (1 500 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM
Typ vedľajšej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  RG513f
Produktové číslo:  2Q001-00025-370S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09