Obnoviť stránku

GIGABYTE GSmart Roma R2 biely

4,3 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GSmart Roma R2 biely

Inteligentý telefón Gigabyte GSmart Roma R2 je nový dual SIM prístroj, s ktorým môžete byť na príjme na dvoch telefónnych číslach zároveň. Výrobca ponúka celé množstvi farebných prevedení tohto iba 9,3 mm tenkého telefónu. Tento model je elegantnej matnej bielej farby.

  • Android 4.2 Jelly Bean
  • Duálny SIM
  • Ultra ľahký, len 125g
  • 4" HD IPS displej
  • 5 MPx rozlíšenie fotoaparátu


Výkon predovšetkým


Ako výpočtová jednotka tu figuruje dvojjadrový procesor, ktorý tiká na frekvencii 1,3 GHz a vo svojej kategórii hýri výkonom, ktorý si vychutnáte, či už svoj ??smartfón používate na kancelárske aplikácie alebo hranie hier. Spolu s 1 GB operačnej pamäte dodajú svižný chod operačnému systému Andriod 4.2 Jelly Bean.


Ostrý obraz


Uhlopriečka displeja 4" je rozumný kompromis pri voľbe veľkosti obrazovky s požiadavkou na ľahkú prenosnosť prístroja. Použitím technológie IPS sa dosahuje vysokých pozorovacích uhlov až 160°. Filmy, fotografie a ďalšie multimédiá budú vždy vyzerať skvele na obrazovej matici s vysokým rozlíšením 800x480 pixelov. Skvelý kontrast spolu s živými farbami vyvolá pocit, ako by išlo o skutočnosť, namiesto obrazu na displeji.

Zachyťte svoje zážitky


Či už potrebujete len občas zachytiť nejakú tú momentku alebo sa bez fotenia nezaobídete, fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx je vám k dispozícii kedykoľvek je potreba. S kamerou môžete natáčať aj videá v HD kvalite (720p), ktoré si môžete uložiť a kedykoľvek prehrať zo 4GB internej pamäte. Samozrejme, že aj Roma R2 ponúka možnosť toto úložisko rozšíriť pomocou microSD karty a to až do kapacity 32 GB.


Užívajte si


Pri odpočinku i pri práci ľudia radi počúvajú rádio, čo môžete aj týmto telefónom, vďaka zabudovanému FM tuneru. S dodávanými slúchadlami do 3,5 mm jack konektora navyše nebudete svojím počúvaním nikoho rušiť.


Skvelé funkcie


Operačný systém ponúka veľa vychytávok a predinštalovaných aplikácií. Google Now je šikovný asistent využívajúci služieb Googlu, ktorý vám v pravej chvíli poskytuje informácie práve pre vás. Na odomykanie mobilu už nemusíte zamestnávať ruky. Inteligentné rozpoznanie hlasu alebo tváre (pomocou prednej kamerky 0.3 Mpx) zistí, či ide o vás alebo sa mobil pokúša odomknúť cudzia osoba. Môžete tak predchádzať zvedavcom v prístupe k dôverným dátam. Vašu kanceláriu môžete mať vždy pri sebe. Office dokáže editovať dokumenty Word, Excel, PowerPoint, TXT, PDF a ďalšie.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4 " (10,16 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1,3 GHz (1 300 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  RG511i1
Produktové číslo:  2Q001-00039-390S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16