Obnoviť stránku

GIGABYTE GSmart Rio R1 Dual-Core černý/bílý

3,4 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GSmart Rio R1 Dual-Core černý/bílý

GIGABYTE GSmart Rio je novým smartphonom od známej taiwanskej spoločnosti. Telefón je založeným na operačnom systéme Android vo verzii 4.0. Predná časť telefónu okupuje, ako už býva zvykom, veľký 4 "dotykový displej. Na rozdiel od väčšiny" obyčajných "telefónov využíva tento displej technológiu IPS, známu z profesionálnych monitorov k počítaču. Vďaka tejto technológii bolo možné dosiahnuť verného zobrazenie farieb i na telefóne. Displej sa vyznačuje aj dobrou čitateľnosťou na priamom slnku, čo je bezpochyby veľká výhoda.
Srdcom telefónu je nový dvojjadrový procesor Qualcomm pracujúci na frekvencii 1Ghz, ktorý zaistí svižný beh aj najnáročnejším hrám a aplikáciám a pritom udrží spotrebu v rozumných medziach. K veľkej výdrži prispieva aj vymeniteľná batéria s kapacitou 1500 mAh.
Telefón nezaostáva ani v multimediálnej výbave, je osadený dvoma fotoaparátmi, zadným o rozlíšenie päť miliónov pixelov a predným o rozlíšení tristo tisíc pixelov. Predná kamerka nájde využitie prevažne u videohovorov, ale možno ju využiť aj na odomykanie telefónu, prístroj automaticky rozpozná vašu tvár a odomkne obrazovku, už je koniec otravnému ťukanie kódu.
Nielen pre uskutočnenie videohovoru je telefón vybavený podporou sietí tretej generácie, konkrétne 3,5 G. Rýchlosť downloadu 7,2 Mbit určite využijete aj pri prezeraní internetu, sledovanie youtube videí či počúvaní streamovaného rádia.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4 " (10,16 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1 GHz (1 000 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Kód:  RG511h
Produktové číslo:  2Q000-00196-390SEU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14