Obnoviť stránku

GIGABYTE F2A88XM-HD3P

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE F2A88XM-HD3P

Ak hľadáte pri stavbe príjemný kompromis medzi cenou a úžitkovou hodnotou, určite nenechajte bez povšimnutia túto základnú dosku, v ktorej môže pracovať akýkoľvek procesor od AMD z rodiny FM2 či FM2 +.

Doska ponúka širokú variabilitu z hľadiska využitia počítača a tiež výborné možnosti konektivity. K dispozícii sú dva konektory USB 3.1 vrátane čoraz obľúbenejšieho typu C a samozrejme USB 3.0 a 2.0. Štvorica slotov pre dvojkanálovú operačnú pamäť DDR4 SDRAM dáva potrebný priestor pre prípadný budúci upgrade alebo stavbu stroja, pre ktorý nie je multitasking len prázdnym pojmom.

Hlavné prednosti

  • Základná doska podporujúca osadenie čipmi AMD FM2
  • Vynikajúci pomer obstarávacej ceny a úžitkovej hodnoty
  • Neskutočné množsto konektorov USB a SATA III
  • Vyrobené s ohľadom na predpokladané náročné zaťaženie

Zapojte až 3 monitory a užite si kvalitné audio

Práca s kancelárskymi, analytickými alebo grafickými programami vyžaduje časté preklikávanie medzi oknami, čo býva často otravné. Avšak v dnešnej dobe je štandardom používanie dvoch monitorov, ktoré výrazne zvyšuje produktivitu. Prečo ale zostať pri dvoch monitorov, keď môžete mať tri? K dispozícii sú konektory HDMI, DVI a D-SUB. To všetko s natívnou podporou rozlíšenia 4K a možnosťou použitia dvoch grafických kariet vďaka technológii AMD CrossFire ™.

Kvalitný zvuk si užijete predovšetkým vďaka vysoko kvalitným kondenzátorom, ktoré pomôžu produkovať realistické zvukové efekty a prehrávať hudbu vo vysokom rozlíšení.

Odolné komponenty a vynikajúca konektivita

Doska patrí do radu GIGABYTE Ultra Durable ™, ktorá sa sústredí na odolnosť jednotlivých častí, vylepšený výkon a energetickú úspornosť. K dlhej životnosti určite prispeje aj ochrana pred vlhkosťou.

O možnosti pripojenia komponentov nie je núdza, k dispozícii je hneď osem rozhraní SATA III. Využiť môžete tiež 4 PCI zbernice pre pripojenie ďalších periférií. Máte tak pred sebou veľmi výhodnú variantu z hľadiska cena / výkon.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD FM2+
Čipset AMD A88X

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Radič RAID

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kód:  AG537n1
Produktové číslo:  GA-F2A88XM-HD3P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09