Obnoviť stránku

GIGABYTE B360M-D3H

4,6 5 hodnotení
75,53 €

GIGABYTE B360M-D3H

Chcete si zostaviť spoľahlivú počítačovú zostavu, ktorá bez problémov zvládne všetky vaše požiadavky na prácu i zábavu? Potom potrebujete základný stavebný kameň v podobe kvalitnej základnej dosky. Tým sa stane doska GIGABYTE B360-D3H. Doska s veľkosťou Micro ATX s čipsetom B360 je pripravená na osadenie procesormi Intel Coffee Lake, čím poskytne spoľahlivý základ výkonnému a rýchlemu počítaču.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE B360-D3H

  • Moderná základná doska s čipovou sadou Intel B360
  • Podporuje 8. generáciu procesov Intel Coffee Lake
  • Dostatok rýchlych USB portov vrátane obojstranného USB-C
  • Vyhotovenie Ultra Durable dáva istotu dlhodobej spoľahlivosti
  • Možnosť pripojiť viac grafických kariet v režime 2-Way AMD CrossFireX
  • Smart Fan 5 ponúka niekoľko teplotných senzorov
  • M.2 slot štandardu PCIe NVMe

Spoľahlivá základná doska GIGABYTE

Základné dosky GIGABYTE sú navrhnuté tak, aby bolo isté, že nebude vlhkosť vzduchu predstavovať už žiadny problém. Môžu sa pochváliť novou technológiou výroby PCB zo sklenej tkaniny, ktorá odpudzuje vlhkosť vyskytujúcu sa vo vlhkom prostredí. Ultra Durable rezistory s antisulfuračnou konštrukciou zaistí mimoriadnu stabilitu dosky aj počas dlhého zaťaženia.

Kvalitné chladenie je základ

Vďaka technológii Smart Fan 5 si môžete byť istí, že si váš herný počítač zachová svoj vysoký výkon, a pritom sa nebude prehrievať. Na doske sa nachádza 6 teplotných senzorov a 4 hybridné konektory pre ventilátory alebo vodné chladenie. Možno si nastaviť teplotu, pri ktorej sa ventilátory úplne zastavia a nebudú vás nijako rušiť. Všetky funkcie, ktoré sa týkajú chladenia, si jednoducho nastavíte pomocou dostupnej aplikácie.

Prispôsobte si dosku GIGABYTE pomocou vychytaných aplikácií

Základná doska spolupracuje s množstvom aplikácií, ktoré vám uľahčia jej používanie. Základom je nový moderný BIOS. GIGABYTE APP Center umožňuje jednoducho inštalovať a spúšťať aplikácie, ktoré vám pomôžu vyťažiť čo najviac z vašej základnej dosky. GIGABYTE EasyTune je jednoduché a ľahko použiteľné rozhranie, ktoré umožňuje začiatočníkom i expertom doladiť nastavenie systému, upraviť taktovanie alebo napätie. Funkcia 3D OSD automaticky detekuje a zobrazuje informácie o systéme počas hrania hier. Vďaka tejto funkcii budete mať ľahký prístup k informáciám o vašej zostave, bez toho aby ste museli prepínať medzi obrazovkami.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel B360

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub)
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
PCI

Rad

Rad Gigabyte Ultra Durable
Kód:  AG171g3a
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  B360M D3H
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11