Obnoviť stránku

Genius Traveler 9000LS čiernomodrá

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius Traveler 9000LS čiernomodrá

Bezdrôtová myš od spoločnosti Genius vo svojom čiernomodrom tele skrýva vysoko presný laserový snímač s Genius DarkEye technológiou. Traveler 9000LS je kompaktná myš navrhnutá ako pre pravákov aj ľavákov tak, že každému sadne skvele do ruky. Myš sa pripojí pomocou USB pri frekvencii 2,8 GHz a následne funguje bezdrôtovo. Tým pádom ju využijete nielen pri práci na stolnom počítači, ale aj na notebookoch. USB prijímač je možné schovať do tela myši, aby ste ho mohli ľahšie prenášať.

Laserový senzor ponúka rozlíšenie až 1600 dpi, pričom ho možno znížiť na 1200 alebo 800 dpi. Dve tlačidlá zapustené do horného krytu a rolovacie koliesko, ktoré funguje zároveň aj ako tlačidlo tretie skvele vykonajú svoju prácu. Pre lepší komfort sú bočné strany myši pogumované. Myš je možné napájať AA aj AAA batériami.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,08 cm
Výška 3,78 cm
Hĺbka 10,68 cm
Hmotnosť 71 g

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 1 600 DPI
Technológia Laserová

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Farba

Farba Modrá
Kód:  ME167c1
Produktové číslo:  31030097101
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06