Obnoviť stránku

Genius SP-HF2.0 1800A čierne

4,6 405 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius SP-HF2.0 1800A čierne

Elegantné reproduktory Genius

SP-HF1800A je nový trojsmerné drevený systém Hi-Fi reproduktora s 50 W RMS zvukovým výkonom. Šikovne využíva krížovú technológiu, ktorá znamená, že každý reproduktor reaguje na vysokej, strednej a nízkej frekvencie.
SP-HF1800A integruje všetky zvuky do perfektného celistvého účinku okolo poslucháčov s výbornou, vyváženou, živou a bohatou kvalitou.

Lesklé vyhotovenie vo farbe čierneho dreva

Lesklé vyhotovenie vo farbe čierneho dreva


Čarovný zvuk zo všetkých smerov

Prostredná jednotka používa 4" reproduktorovú jednotku s blízkou kostrou k dodaniu presnejšieho zvukového výkonu pre hlas a pre väčšinu nástrojov s frekvenciami od 500 Hz do 7000 Hz. Nižší 4" woofer je určený pre dlhé a hlboké basy s frekvenciami pod 500 Hz. Pre vaše vlastné preferencie počúvania jednoducho upravte ovládače basu a vysokých frekvencií.


Pohodlné ovládanie

Pohodlné ovládanie

Ovládanie poruke

Na prednej strane pravého reproduktora sú prakticky umiestnené ovládacie prvky hlasitosti, výšok i basov a nechýba ani výstup pre slúchadlá. Hneď vedľa sa tiež nachádza konektor pre pripojenie externého zdroja zvuku.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, RCA – Cinch
Výstupy 3,5 mm Jack

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz
Počet pásem 3-pásmové

Hmotnosť

Celková hmotnosť 7,24 kg

Určenie

Určenie K počítaču
Kód:  JG018c2
Produktové číslo:  31730908100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13