Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Genius SP-906BT Plus M2

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius SP-906BT Plus M2

Genius SP-906BT Plus v zlatej farbe je malý prenosný reproduktor pre každú príležitosť. Vďaka jeho praktickým rozmerom a nízkej hmotnosti ho oceníte najmä na cestách. Reproduktor má tvar puku, takže sa ľahko vloží do vrecka. Svorka umiestnená na reproduktore vám umožní jeho ľahké pripnutie na batoh. Batéria reproduktora vydrží nabitá až 10 hodín, čo je dostatočný čas pre väčšinu bežných aktivít, pri ktorých chcete počúvať hudbu. O kvalitný hudobný zážitok sa postará široký frekvenčný rozsah a obstojný hudobný výkon. Prepojenie s vaším zariadením je zabezpečené pomocou technológie Bluetooth 4.1. Samozrejmosťou je 3,5 mm výstup pre slúchadlá. 

Kľúčové vlastnosti zlatého reproduktora Genius SP-906BT Plus

  • Dlhá výdrž batérie
  • Reproduktor ľahko kamkoľvek pripnete
  • Kompaktný tvar a nízka hmotnosť
  • Široký frekvenčný rozsah reproduktora Genius
  • Výstup pre slúchadlá
Kód:  JG054d2
Produktové číslo:  31730007405
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06